Mergi direct la conținut »
Cristina Țopescu are cele mai dragi amintiri. Fotografii nemaivăzute cu mama și bunica ei | FOTO Galerie foto
6imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Țopescu are cele mai dragi amintiri. Fotografii nemaivăzute cu mama și bunica ei | FOTO

Cristina Țopescu are cele mai dragi amintiri. Fotografii nemaivăzute cu mama și bunica ei | FOTO

Cristina Țopescu le-a făcut o surpriză fanilor săi de pe rețelele de socializare. Vedeta de televiziune a scos la iveală fotografii de familie. În imaginile respective apar mama, sa, bunica sa, dar și ea, așa cum era în urmă cu ceva timp.

De Dana Aramă,

„Am fost de Crăciun la mama mea și mi-a dat niște poze. 3 generații: bunica (la 27 de ani), mama mea (tot la 27 de ani) și eu la 32 de ani, într-o fotografie de Gabi Miron și o alta nu mai știu de cine.

Bunica mea e cea care m-a crescut, la Oradea, unde m-am și născut, îi spuneam mama Eva, tare-tare mult am iubit-o !♥ Stați cu părinții, cu bunicii voștri, bucurați-vă de ei !”, le-a transmis Cristina Țopescu celor care îi urmăresc activitatea pe internet.

Cristina Țopescu este o cunoscută jurnalistă și prezentatoare de televiziune. Este fiica cea mare a regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu.  Cristian Țopescu s-a stins din viață în ziua de 15 mai, la vârsta de 81 de ani. Legendarul comentator sportiv a fost internat la Spitalul Elias din Capitală. Cristian Țopescu a fost înmormântat în data de 18 mai, la Cimitirul Ghencea Militar din București. Cristian Țopescu a fost căsătorit de trei ori și a avut trei copii.

Citește și: Domenii cheie din Guvern, conduse de miniştri fără pregătire de specialitate: Un secretar şcolar la Interne, un designer la Apărare şi un inginer de la „parfumerie” la Fonduri Europene

Close
Închide
  Close