Mergi direct la conținut »
Cu ce probleme s-a confruntat Gabriel Cotabiță. "Tulburările erau dure și îmi dădeau o stare de anxietate"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cu ce probleme s-a confruntat Gabriel Cotabiță. „Tulburările erau dure și îmi dădeau o stare de anxietate”

Renumitul cântăreț Gabriel Cotabiță a explicat cu ce probleme s-a confruntat după accidentul pe care l-a suferit în urmă cu patru ani.

De Dana Aramă,

 

Gabriel Cotabiță a trecut pirn momente grele în anul 2015, atunci când a ajuns în stare gravă la spital după ce a suferit un accident cerebral.

Artistul, care s-a recuperat foarte bine, și-a amintit cum a fost primul an după momentele dificile prin care a trecut.

„Mi-a fost foarte greu luni de zile! Îmi amintesc că urcam pe scenă cu prompter, și cântam uitându-mă tot timpul acolo! Avem momente când nu îmi aduceam aminte versurile, erau așa niște flash-uri ciudate… și trebuia să fac ceva rapid. De aceea, am recurs la acel tertip, să nu simtă oamenii din public că ar fi fost ceva în neregulă cu mine.

Tulburările erau dure și îmi dădeau o stare de anxietate. Cu timpul, din fericire, ele au devenit din ce în ce mai rare, iar după un an, nu am mai avut nimic. Totul este acum perfect și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru în fiecare zi”, a povestit Gabriel Cotabiță pentru wowbiz.ro.

Citește și: Ce nu s-a văzut în cele 4 ore și jumătate de la procesul lui Dragnea. Liderul PSD a mâncat eugenii, i-a certat pe jandarmi și s-a declarat nevinovat

 

Close
Închide
  Close