Mergi direct la conținut »
Cu cine s-a iubit Vladimir Drăghia. A fost concurentă la "Vocea României"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cu cine s-a iubit Vladimir Drăghia. A fost concurentă la "Vocea României"

Cu cine s-a iubit Vladimir Drăghia. A fost concurentă la „Vocea României”

Vladimir Drăghia are acum o familie foarte frumoasă alături de Alice Cavaleru, însă în trecut acesta s-a iubit cu o fostă concurentă de la show-ul Vocea României, de la Pro TV.

În trecutul amoros al lui Vladimir Drăghia există o poveste de dragoste mai puțin cunoscută. Acesta a avut o relație cu o fostă concurentă la show-ul Vocea României, difuzat de postul de televiziune Pro TV.

Așadar, prima iubită a lui Vladimir Drăghia a fost Ana Odagiu, solistă ce s-a lansat chiar în primul sezon al concursului Vocea României și care a avut, ulterior, câteva hit-uri, dar și prezențe pe la evenimentele mondene, potrivit viva.ro.

Vladimir Drăghia și Ana Odagiu

Vladimir Drăghia și Ana Odagiu

Începuturile poveștii au fost în urmă cu ani. Protagoniștii, au făcut totul public în anul 2014, într-un context de… marketing. În anul 2014, Ana și Vladimir s-au afișat împreună atunci când ea a avut un eveniment muzical important. La vremea respectivă, solista a lansat o piesă ale cărei versuri au fost scrise chiar de Vladimir Drăghia, cel care tocmai își lansase volumul de versuri.

Vladimir Drăghia, alături de soția sa, Alice Cavaleru, și fiica lor, Zora

Vladimir Drăghia, alături de soția sa, Alice Cavaleru, și fiica lor, Zora

Actorul Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru din vara anului trecut. Cei doi au împreună o fetiță minunată, care se numește Zora. Vladimir Drăghia este cunoscut publicului telespectator și grație concursului Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D. Actorul este câștigătorul primului sezon al competiției.

Citește și: HOROSCOP FEBRUARIE 2019. Ce zodii au de câștigat și care sunt ghinioniștii lunii!

 

Close
Închide
  Close