Mergi direct la conținut »
Culisele împăcării lui Vârciu cu Anda Călin: a primit-o înapoi pentru că nu și-a făcut alt iubit timp de un an!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Culisele împăcării lui Vârciu cu Anda Călin: a primit-o înapoi pentru că nu și-a făcut alt iubit timp de un an!

Culisele împăcării lui Vârciu cu Anda Călin: a primit-o înapoi pentru că nu și-a făcut alt iubit timp de un an!

La mai puțin de un an de la despărțire, Liviu Vârciu și Anda Călin formează din nou un cuplu. Vedeta de televiziune și-a primit fotsta iubită înapoi, după ce ar fi supus-o unui test, susțin apropiații.

De Ana Maria Păsat,

De când și-au spus adio, Liviu Vârciu și Anda Călin nu s-au afișat cu alți parteneri, nu au aruncat cu noroi unul în celălalt și s-au înțeles perfect în privința fetiței lor, Anastasia.  Totuși, nimic nu anunța o împăcare. Rămăseseră prieteni și atât.

Însă zilele trecute, surpriză! Cei doi au apărut din nou împreună, iar Liviu le-a spus amicilor:

“Ne înțelegem foarte bine. Ea e familia mea”.

Ce s-a schimbat între cei doi? Conform unor apropiați, perioada de despărțire ar fi fost un test pentru Anda, tatăl copilului ei dorind să vadă dacă o leagă de el sentimente adevărate sau, văzându-se liberă, va pleca în căutarea unui nou partener celebru. Faptul că, vreme de aproape un an, tânăra nu și-a făcut un alt iubit l-ar fi convins că e făcută pentru el.

Liviu este foarte gelos. Nu s-ar mai fi împăcat cu ea, dacă Anda ar fi avut pe altcineva între timp. Și chiar dacă ar fi făcut acest pas, i-ar fi reproșat tot timpul. Amândoi își iubesc însă foarte mult fetița și sunt atenți cu ea”, a mărturisit pentru Libertatea un apropiat de-al lui Vârciu.


Citește și:

VIDEO/ Care a doborât-o, “Exatlon” sau “Ferma”? Claudia Pavel: “A fost o experiență extremă, din cauza condițiilor, a lipsurilor, a foametei”

Close
Închide
  Close