Mergi direct la conținut »
Cum a aflat Carmen Simionescu că e însărcinată. "Mi-a fost poftă. Era cinci dimineața"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a aflat Carmen Simionescu că e însărcinată. "Mi-a fost poftă. Era cinci dimineața"

Cum a aflat Carmen Simionescu că e însărcinată. „Mi-a fost poftă. Era cinci dimineața”

Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, a dezvăluit cum a aflat că este însărcinată. Aceasta a avut pofte ciudate la ora cinci dimineața.

De Dana Aramă,

 

Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, trăiește o poveste de dragoste cu Bogdan Căplescu, cei doi urmând să devină părinți pentru prima oară. Tânăra a dezvăluit cum a aflat că este însărcinată.

„Pofte, dar pofte rare. Așa am aflat că sunt însărcinată, mi-a fost poftă de banane cu ciocolată, era 5 dimineața. Dulciuri din acelea din benzinărie. I-am zis prietenului meu… el a zis că e dimineață, ce e cu mine?

Dacă m-ai fi întrebat acum șase luni dacă vreau să fiu gravidă aș fi spus că nu e timpul”, a declarat Carmen Simionescu la emisiunea matinală prezentată de dani Oțil și Răzvan Simion la Antena 1.

Citește și: DIICOT CEAUȘIST – Fostul șef PSD al Radio România a cerut să afle cine dă informații pentru tolo.ro, procurorii s-au executat și au percheziționat la 6 dimineața casa unei jurnaliste din redacția muzicală! În fața fetei ei de 25 de ani suferindă de autism, i-au confiscat laptopul, au luat-o la DIICOT și au făcut-o să recunoască o infracțiune inexistentă!

Close
Închide
  Close