Mergi direct la conținut »
Cum a reacționat fiica lui Vladimir Drăghia când a aflat despre plecarea lui Giani Kiriță
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a reacționat fiica lui Vladimir Drăghia când a aflat despre plecarea lui Giani Kiriță

Cum a reacționat fiica lui Vladimir Drăghia când a aflat despre plecarea lui Giani Kiriță

Fetița lui Vladimir Drăghia a avut o reacție neașteptată când a aflat despre plecarea lui Giani Kiriță de la Exatlon România.

De Dana Aramă,

Vladimir Drăghia a fost prezent în cea de-a treia ediție a show-ului Exatlon România, de la Kanal D. El a mers în Republica Dominicană pentru a fi antrenorul echipei Faimoșilor. Nu a mers singur în Republica Dominicană, ci împreună cu soția sa, Alice Cavaleru, și cu fiica lor, Zora.

Giani Kiriță, cu care Vladimir Drăghia a avut numeroase discuții în contradictoriu, a fost și el în republica Dominicană, unde i-a antrenat pe membrii echipei Războinicilor. Ambii antrenori s-au întors de curând în țară, iar Vladimir Drăghia a dat publicității o fotografie în care apar fiica lui, Zora, și Giani Kiriță. Micuța este bosumflată și Vladimir Drăghia a explicat de ce:

„Am promis poză cu Giani. :-) Zora tocmai aflase că pleacă Jaja (Giani), de-aia era supărată”.

Actorul Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru din vara anului trecut. Cei doi au împreună o fetiță minunată, care se numește Zora. Vladimir Drăghia este cunoscut publicului telespectator și grație concursului Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D. Actorul este câștigătorul primului sezon al competiției.

Citește și: Cum a murit Andrei Balica, un tânăr româno-moldovean care a plecat în lume, în căutarea unei vieți mai bune. Raportul poliției din Berlin: „O seringă cu urme de heroină, lângă cadavru”

 

Close
Închide
  Close