MENIU CAUTĂ

Cum arata iubitul lui Tiffany Trump, fiica cea mică a președintelui american

Distribuie

Tiffany Trump și-a prezentat oficial noul iubit, pe Michael Boulos, cel despre care presa americană scria de ceva timp că are o relație cu fiica de 25 de ani a președintelui Statelor Unite.

Tiffany, singurul copil pe care Trump îl are din căsnicia cu cea de-a doua soție, Marla Maples, a publicat pe contul său de Instagrma o fotografie în care apare alături de nigerianul Michael Boulos, moștenitorul imperiului Boulos Enterprises.

Imaginea a fost realizată la Casa Albă, semn că relația celor doi este oficială și Tiffany i l-a prezentat tatălui său pe Boulos.

Cu toate că a postat imaginea doar acum, fotografia a fost realizată pe 13 decembrie, atunci când cuplul a participa la petrecerea de Crăciun organizată de Donald și Melania Trump la Casa Albă.

Tiffany a postat pe 14 decembrie o fotografie cu ea în fața unui pom de Crăciun de la Casa Albă. În imaginea în care apare alături de moștenitorul imperiului Boulos, fiica președintelui poartă aceeași rochie, semn că imaginile au fost făcute în același timp.


Citește și: GALERIE FOTO | Cele mai îndrăznețe ținute de la Globurile de Aur 2019. Vedetele au impresionat pe covorul roșu

Comentarii