Andreea Marin și Andreea Raicu au petrecut seara de 22 noiembrie în restaurantul lui Virgil Ianțu din București. Prezentatorul are o carieră de succes în televiziune, însă își dorește să reușească și în afaceri. Pentru că domeniul HoReCa era ceva nou pentru Virgil Ianțu, el a decis să se asocieze cu persoane care au o experiență foarte mare în acest domeniu.
Astfel, Claudia Militello este partenera de afaceri a lui Virgil Ianțu și are o experiență de peste 15 ani în domeniul HoReCa. Restaurantul se află în centrul Bucureștiului, iar cei doi parteneri de afaceri au muncit timp de două luni pentru a pune totul la punct.
Deschiderea a avut loc de ceva vreme, nenumărați clienți i-au călcat pragul. Printre aceștia se numără și Andreea Marin, și Andreea Raicu, care pe 22 noiembrie au luat cina în restaurantul lui Virgil Ianțu. Nu au ratat ocazia și s-au și pozat împreună, vedetele au îmbrăcat haine foarte elegante, negre, iar prezentatorul a avut cămașă și sacou.
Cei trei s-au fotografiat cu zâmbetul pe buze, bucuroși de întâlnire. Totodată, Andreea Marin și Andreea Raicu au arătat preparatele pe care le-au servit, unele foarte sofisticate, așezate într-un mod deosebit pe farfurie.
„Efectiv nu am putut să mă abțin”, a transmis Andreea Raicu, care a pozat și desertul.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 11Câți bani a investit Virgil Ianțu în restaurant
Claudia Militello mai deține un restaurant în Voluntari, însă investiția pe care a făcut-o alături de Virgil Ianțu s-ar ridica la jumătate de milion de euro. „Aici am depășit 500.000 de euro, acolo am depășit 700.000! Cam pe aici suntem poziționați.
Dar acolo este un spațiu mult mai generos! Acolo avem două parcări, spre deosebire de centru, unde, din păcate, nu reușim, oricât ne-am dori. Mai avem acolo un loc de joacă pentru copii, supravegheat de personal, care face activități cu ei. Aici spațiul nu ne-a permis.
Ne-am desfășurat într-un spațiu mai mic de data aceasta, dar am încercat să îl facem cât mai dinamic, astfel încât să se preteze pentru clientela din centrul Bucureștiului, de aici și diferența de investiție. Bineînțeles, am mai căpătat și puțină experiență în ceea ce presupune partea de construcții și amenajări!”, a mai dezvăluit Claudia Militello pentru ego.ro.
„Aici va fi mai mult decât un restaurant. E visul meu şi al prietenilor mei parteneri sau apropiați, de a avea un loc al nostru în care să râdem, să ascultăm o muzică pe gustul nostru şi să ne relaxăm. Sciccheria Rosetti poate deveni şi locul tău şi al prietenilor tăi. Vom avea şi muzică live şi o atmosferă caldă şi relaxată. O să vă placă”, spunea și Virgil Ianțu.