MENIU CAUTĂ
18 Feb. 2018 14:21

Cătălin Măruță, amintiri mai puțin știute despre o întâlnire cu Andra: „Nici nu ne gândeam noi atunci că va fi ceva între noi”

Distribuie

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, pe vremea când el era prezentator la TVR, iar ea se afla la începutuirle carierei.

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete din showbiz-ul românesc este format din Andra și Cătălin Măruță.

Chiar dacă Andra a mărturisit de curând că există momente când se mai certă cu Cătălin Măruță, cei doi au o familie unită alături de cei doi copii ai lor, David Și Eva.

Povestea lor de dragoste a început undeva la mare, după ce aceștia se cunoscuseră pe plan profesional, el în calitate de realizator al unei emisiuni de la Televiziune națională, ea o cântăreață cu o voce unică, aflată la începuturile carierei sale.


Despre un moment amuzat de la una dintre întâlnirile lor de la TVR își amintea Cătălin Măruță.

„Da, țin minte că am avut inclusiv o emisiune în care am băgat-o în pat, aveam un pat în studio și oricum acolo făceam tot felul de nebunii în emisiune. La un moment dat, ea fiind cunoscută că una dintre cele mai bune cântărețe din România, am avut-o invitată și i-am zis: „Uite, am adus un pat în emisiunea de astăzi, vreau să văd dacă tu poți să cânți oriunde, în orice condiții, în orice pozitie… inclusiv în pat, și stând în picioare, și stând în cap, și sub pat… și pe burtă, și pe spate”…

Era cu atât mai amuzant, cu cât, în perioada aia, prietena mea de-atunci era în regia de emisie, la TVR! Și-a fost distractiv, nici nu ne gândeam noi atunci că va fi ceva între noi, mă refer la mine și la Andra. Pe urmă ne-am mai întâlnit și la radio, că a urmat UniPlus, apoi la Pro TV, și la emisiunile de la mare… de fapt, de-acolo a cam pornit totul, de la emisiunile estivale… „, spunea Cătălin Măruță pentru revista Tango.


Citește și: JURNAL DE FRONT DIN AFGANISTAN. Ziua 3: Gemenii din Dragoslavele care luptă împreună pentru a doua oară (VIDEO)


 

Citește mai multe despre pat pe Libertatea.

Comentarii