MENIU CAUTĂ
05 Aug. 2018 11:00

Cum are de gând Adelina Pestrițu să slăbească după ce a născut. „O să rup ușile”

Distribuie

Adelina Pestrițu și-a făcut un plan să slăbească chiar înainte de a naște. Bruneta a explicat cum are de gând să scpae de kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară vineri, 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea.

Pe durata sarcinii, Adelina Pestrițu, a luat 14 kilograme în greutate. Chiar înainte de a naște, bruneta a mărturisit că avea deja stabilit un plan pentru a reuși să ajungă la silueta dorită după ce va deveni mămică.

'Mi-am făcut un plan de atac. O să recurg la tratamentele corporale pe care mi le făceam și înainte să rămân însărcinată și care mi-au fost de mare ajutor. Respectiv criogenare, radiofrecvență și care mai sunt…

O să merg și la sală. Atunci când medicul o să-mi spună că sunt pregătită pentru sala de gimnastică atunci o să rup ușile. Am înțeles că alăptatul slăbește. O să caut un nutriționist.', a spus Adelina Pestrițu în cadrul unui interviu pentru revista Viva.


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. Fesul și interesul lui Iohannis, la Consiliul Național al PNL


 

Comentarii