De Denisa Macovei,

Celulita este afecțiunea care dă bătăi de cap multor femei, oricât de mult sport ar face. Printre acestea se numără și Nicoleta Nucă. Artista i-a declarat război și încearcă să scape definitiv de aspectul de coajă de portocală cu ajutorul orelor de sport.

Dacă până anul trecut ajungea la sala de antrenament doar de trei ori pe săptămână, de anul acesta, Nicoleta a decis să nu lase să treacă nici o zi fără să facă sport. Cu toate că eforturile depuse în ultimii ani au ajutat-o să se mențină în formă, solista nu este pe deplin mulțumită de rezultat, încercând să elimine și ultima urmă de celulită: “Din păcate pentru cei care nu iubesc mișcarea foarte mult, corpul bine lucrat se obține doar prin foarte multă muncă. Atât”, a spus Nicoleta.

Și-a schimbat complet stilul de viață acum 10 ani

În timp ce multe femei renunță la diete în momentul în care consideră că au ajuns la silueta dorită, Nicoleta Nucă nu s-a oprit din a face sport și ține și un regim alimentar adecvat, de mai bine de 10 ani. Din adolescență a învățat să se abțină de la dulciuri, mâncare de tip fast-food și băuturi carbogazoase. Acum nu i se mai pare o corvoadă și a devenit un stil de viață, însă nici cu toate restricțiile nu este mulțumită pe deplin. Mai nou nu vrea doar un corp tonifiat, ci speră să-și dezvolte masa musculară, astfel încât fiecare mușchi să fie frumos conturat.

Citeşte şi:

Nicoleta Nucă a fost operată la ochi, în Turcia. Cum se simte artista acum

Nicoleta Nucă e o moldoveancă atipică: “N-o să mă vezi gătind plăcinte și sarmale!”. Stă cu chirie în București

Complexele Nicoletei Nucă. „Nu s-a inventat încă o operație estetică”

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor