Mergi direct la conținut »
Cum a reușit Adela Popescu să scape de depresia postnatală
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a reușit Adela Popescu să scape de depresia postnatală

Cum a reușit Adela Popescu să scape de depresia postnatală

Adela Popescu a devenit mamă pentru a doua oară, la sfârșitul anului trecut, iar pentru ea lucrurile au fost mult mai clare decât la prima sarcină, când s-a născut Alexandru. Prezentatoarea tv a povestit cum a reușit să nu intre în depresie postnatală.

„Mă gândeam de ce pe mine m-a ajutat foarte mult să mă întorc la emisiune, după două luni. Pentru că, dintr-o dată, după două luni în care mă simţeam groaznică, nu aveam timp nici să mă spăl, vorbesc serios, mergeam cu copilul la toaletă de multe ori. Îl luam cu mine, adică luam căruciorul să fie acolo. Cineva, dintr-o dată, mă machia, mă coafa şi mă uitam în oglindă şi arătam bine. Şi asta m-a ajutat să depăşesc perioada cu bine, să nu intru într-o depresie postnatală”, a spus Adela Popescu, potrivit Antena Stars.

Anul trecut, pe 10 decembrie, Adela Popescu a născut, după cinci ore grele de travaliu, un băiețel perfect sănătos. „Gataaaaaa! Uraaaa! ???? Iată chipul meu obosit, imediat ce am ieșit din sala de nașteri, după cinci ore grele de travaliu. O fotografie mai bună nu am, dar sper să simțiți și voi fericirea nemăsurată pe care o simt eu că „flățiolul” e bine, sănătos, voios și mâncăcios. Vă pupăm toți patru! ❤Radu Vâlcan”, a scris  atunci Adela Popescu pe contul de socializare.

Citește și

OPINIE | Fostul șef al SIE Claudiu Săftoiu, despre un efect de ricoșeu riscant: România – posibilă gazdă de contingente americane suplimentare și de focoase nucleare?

 

Close
Închide
  Close