Mergi direct la conținut »
Cum s-a afișat Adelina Pestrițu în fața fanilor. Au curs comentariile
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum s-a afișat Adelina Pestrițu în fața fanilor. Au curs comentariile

Adelina Pestrițu s-a afișat într-o ținută sumară în fața fanilor ei din mediul online. Vedeta i-a dat gata pe internauți cu formele sale.

De Dana Aramă,

Fosta prezentatoare de televiziune are un corp de invidiat, pe care l-a etalat într-o fotografie în care apare sumar îmbrăcată, într-un body de culoare neagră.

Apariția Adelinei Pestrițu a povocat un val de reacții din partea internauților, care s-au grăbit să o complimenteze pentru felul în care arată.

„Pe zi ce trece arăți mai bine”, „Perfectă”, „Ești superbă”, „Frumos corp, frumoasă ești”, „Ești apetisantă! Fii mândtră de tine’, „Arăți de nota 10”, „Doamne… cu așa corp…”, ” Cât de frumoasă poți fi?”, „Prea faină”, i-au transmis internauții Adelinei Pestrițu.

Adelina  Pestrițu este o fostă asistentă și prezentatoare de televiziune în vârstă de 32 de ani. Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. În data de 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica sa.


Citește și:

Marcel Lepa, criminalul polițistului din Timiș, și-a recunoscut fapta: „Îmi pare rău, n-am vrut să-l omor”

Close
Închide
  Close