Mergi direct la conținut »
Cum s-a pozat iubita lui Marius Copil, în timp ce românul asuda pe zgură la Indian Wells
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum s-a pozat iubita lui Marius Copil, în timp ce românul asuda pe zgură la Indian Wells

Cum s-a pozat iubita lui Marius Copil, în timp ce românul asuda pe zgură la Indian Wells

Iubita tenismenului Marius Copil l-a însoțit pe acesta în California, la turneul Indian Wells 2019, Cât timp campionul român asuda pe zgură, Ramona Iacob își ocupa timpul explorând zonele de interes turistic. Considerată una din cele mai frumoase iubite de tenismeni, Ramona Iacob și-a expus calitățile într-o fotografie care a adunat sute de like-uri pe Facebook.

De Mihai Niculescu,

Ramona Iacob a făcut o scurtă vizită în deșert, unde s-a lăsat fotografiată la soare, în fața unor blocuri de piatră. În California este cald, astfel că iubita românului a purtat o ținută lejeră, care însă a lăsat să se vadă decolteul generos.

Probabil că așa a reușit să nu-l distragă pe Marius Copil de la meci, dar cel puțin în ultima sa evoluție, românul nu a obținut rezultatul scontat.

Vineri, reprezentantul Moldovei, Radu Albot (numărul 53 ATP), a câştigat net duelul din turul 1 al turneului Masters 1000 de la Indian Wells, învingându-l pe Marius Copil (numărul 76 ATP) în minimum se seturi, cu dublu 6-2. Meciul a durat o oră şi două minute.


Citește și:  VIDEO/ Ancheta Libertatea despre prădătorii de copii a scos femeile la protest de 8 martie! „Cum se scapă de-un viol, domnilor judecători?“


 

Close
Închide
  Close