Mergi direct la conținut »
Cum s-a schimbat viața Monicăi Bârlădeanu în ultima perioadă. “Înveți să apreciezi anumite lucruri, să te bucuri de un copac înflorit”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum s-a schimbat viața Monicăi Bârlădeanu în ultima perioadă. “Înveți să apreciezi anumite lucruri, să te bucuri de un copac înflorit”

Cum s-a schimbat viața Monicăi Bârlădeanu în ultima perioadă. “Înveți să apreciezi anumite lucruri, să te bucuri de un copac înflorit”

Cum s-a schimbat viața Monicăi Bârlădeanu în ultima perioadă, de când face drumuri mai dese în țară, pentru proiectele antamate? Actrița ne-a povestit că a trăit o experiență unică la “Ferma vedetelor”, care a tulburat-o profund.

De Ana Maria Păsat,

În ultimul timp, actrița stabilită în America, petrece tot mai mult în România. Ea a trăit o experiență unică, atunci când a fost aleasă să prezinte Ferma vedetelor”, în locul Iuliei Vântur, care a plecat în India, la iubitul ei, Salman Khan. Cum s-a schimbat viața Monicăi Bârlădeanu după acest proiect de la PRO TV?

În foarte multe feluri. În primul rând, m-am ales cu niște prietenii consistente, profunde și adevărate. Acolo ne-am văzut cumva în situații extrem de vulnerabile. Sunt oameni pe care i-am ținut în brațe, cu care am plâns. Și atunci, când ne revedem e un sentiment că suntem la fel de aproape, ca o familie. În principiu, felul în care te schimbă o astfel de experiență este că te face să apreciezi ce e în jurul tău, să apreciezi când oamenii încep să-și deschidă sufletul. De exemplu, să te bucuri de copacul ăla înflorit, de natură, de lucruri, în general”, a mărturisit actrița pentru Libertatea.

Monica Bârlădeanu a învățat să se machieze de la profesioniști

Monica nu a ascuns faptul că au fost momente în care a plâns. Dar pentru ea, plânsul nu este sinonim cu sensibilitatea, ci cu vulnerabilitatea.

Sunt un om sensibil, dar nu bocesc cu una, cu două. Mă emoționează câteodată lucruri de o simplitate fabuloasă, a adăugat ea.

Spune că nu are motive să se întoarcă în România. Deocamdată…

Monica a mai spus că, în prezent, nu ia în calcul să se întoarcă definitiv în România. Chiar dacă, în ultima perioadă, a petrecut mult timp în țara sa natală, cu diverse proiecte, inclusiv un film care se turnează chiar acum, peste vară…

Nu am fost nevoită să mă gândesc să mă întorc definitiv în România, a spus ea.


EXCLUSIV/ Pepe își dorește un băiat, dar rămâne cu dorința. “Cel de-al treilea copil nu mai vine, nu vrea Raluca”

Close
Închide
  Close