Mergi direct la conținut »
Cum s-au fotografiat surorile Luciu. "Noaptea am putea face infarct dacă vă vedem așa"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum s-au fotografiat surorile Luciu. "Noaptea am putea face infarct dacă vă vedem așa"

Cum s-au fotografiat surorile Luciu. „Noaptea am putea face infarct dacă vă vedem așa”

Nicoleta și Iuliana Luciu apar împreună într-o fotografie. Machiajul celor două a fost cel care a atras imediat atenția.

De Dana Aramă,

Pe contul său de socializare, Nicoleta Luciu a publicat o fotografie în care apare în compania surorii sale mai mici, Iuliana. cele două sunt îmbrăcate în alb și sunt machiate puternic cu negru atât la ochi, cât și pe buze.

De altfel, machiajul a fost cel care a atras imediat atenția internauților.

„Cool. Surori. Prietene”, a scris Nicoleta Luciu în dreptul fotografiei.
„Rock style. Wow, drăguțe surori’, „Noaptea am putea face infarct dacă vă vedem așa!!!”, „Panterele negre mereu în formă”, „Fete frumoase și talentate”, s-au grăbit fanii cu mesajele.

Nicoleta Luciu, în vârstă de 38 de ani, a renunțat la viața din Capitală și s-a mutat la Miercurea Ciuc, împreună cu partenerul ei de viață, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt foarte dedicați celor patru moștenitori ai lor: Zsolt Junior și tripleții Kim, Karoly și Kevin.

Iuliana Luciu este sora mai mică a Nicoletei Luciu. De-a lungul anilor, aceasta a fost model și actriță. de asemenea, a participat la numeroase emisiuni de televiziune.

Citește și: Când lasă racheta, ia în mână pensula. Ce pasiuni are tenismena Alexandra Dulgheru (locul 159 WTA)

 

Close
Închide
  Close