MENIU CAUTĂ
16 Sep. 2018 17:45

Cum s-a îmbrăcat Oana Roman la o nuntă la malul mării. „La rochia care îți vine superb, sandalele acelea nu sunt din decor”

Distribuie

În acest weekend, Oana Roman a participat la o nuntă care a avut loc la malul mării. Ținuta vedetei a provocat tot felul de reacții din partea internauților.

La nunta respectivă, Oana Roman a ales o rochie cu sclipici și lungă, care i-a venit foarte bine. Fanii i-au admirat look-ul, dar i-au și atras atenția asupra unor mici detalii, cum ar fi sandalele, considerate ca nepotrivite cu ținuta aleasă de vedetă.

„La gleznele tale subțiri și rochia care-ți vine superb, cred că sandalele acelea nu sunt din decor!! ?”, „Frumoasă ținută, dar nu cu acele sandale”, „Superbă cu totul”, „Ești o femeie frumoasă și puternică, indiferent ce spune lumea”, „Wow! Superbă!”, „Nu pot spune decât wow!”, „Ești o femeie foarte frumoasă, nu contează rochia și machiajul”, „Superbă, orice ai purta”, au comentat internauții pe pagina de socializare a Oanei Roman.
Oana Roman este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Vedeta este căsătorită cu Marius Elisei, împreună cu care are o fetiță, Maria Isabela.


Citește și: Aici sunt banii dumneavoastră! 50 milioane de euro pentru o junglă: Parcul Verdi, plin de gunoaie, achiziția controversată a Primăriei Capitalei


 

Citește mai multe despre look, Nuntă, prezentă, rochie și tinuta pe Libertatea.

Comentarii