Mergi direct la conținut »
Cum a scăpat Nuami Dinescu de insomnie. “A venit și s-a așezat fix pe pieptul meu “
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a scăpat Nuami Dinescu de insomnie. “A venit și s-a așezat fix pe pieptul meu “

Cum a scăpat Nuami Dinescu de insomnie. “A venit și s-a așezat fix pe pieptul meu “

Cum a scăpat Nuami Dinescu de insomnie. Actrița , despre care se știe că este o mare iubitoare de animale, este invitata Andrei Trandaș în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Nuami Dinescu este convinsă că animalele au un  rol special în viața ei și în viața oamenilor, în general.  Actrița spune că una dintre pisicile sale, pe nume Wally, a vindecat-o de insomnie și a ajutat-o într-una dintre perioadele grele din viața sa.

Nuami Dinescu are 6 pisici

”Se știe că pisicile curățesc locul. Câinii merg acolo unde e locul curat, în schimb pisicile curățesc locul. Wally cred că a venit în viața mea cu un scop. El m-a salvat de insomnie. Și eu, ca fiecare om, am avut perioadele mele mai zbuciumate. El a venit și s-a așezat fix pe pieptul meu, pe plexul solar. Și așa doarme de cele mai multe ori. Din momentul ăla, de când doarme pe mine, am scăpat de insomnie”, spune Nuami Dinescu în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars.

Vedeta are 6 pisici și un cățel pe nume Lala, toate patrupedele fiind, după cum chiar ea mărturisește ”animale adunate la propriu de prin gunoaie”. Fiecare dintre animalele care locuiesc acum cu ea are câte o poveste impresionantă.

Recent, actrița Nuami Dinescu a comentat pe marginea pensiilor artiștilor cu unul dintre marii cântăreți ai generației de aur, Gabriel Dorobanțu

“Gabriel Dorobanțu căruia, i-am cântat “să nu vii iar să mă cauți!”… Ce să vă zic, Gabi mi-a luat o piatra de pe inimă; vorbeam de pensiile “fabuloase” ale artiștilor, i-am zis că eu ciuciu pensie și știți ce mi-a zis? Sa nu-mi fac griji, că, dacă nu o să fie nimeni să mă ajute la bătrânețe, o să mă ajute el, îmi dă el bani de-o pâine, de un lapte. Plus că știe să pună murături, mămăligă cu murături merge la fix, el stie să le facă pe amândouă!”, a spus Nuami Dinescu

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ Fiul Andreei Marinescu, ”matinala” de la ProTV, e la școala de circ. ”Merge pe sfoară, face trapez și jonglerii”

 

Close
Închide
  Close