Mergi direct la conținut »
Cum se distrează Anamaria Prodan în America. Impresara, alături de soțul ei | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum se distrează Anamaria Prodan în America. Impresara, alături de soțul ei | FOTO

Cum se distrează Anamaria Prodan în America. Impresara, alături de soțul ei | FOTO

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp se relaxează în America după necazurile prin care au trecut  în ultimele luni.

De Dana Aramă,

Cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf a trecut prin momente cumplite în ultimele luni. În martie a încetat din viață tratăl antrenorului Laurențiu Reghecampf, iar la jumătatea lunii aprilie a acestui an s-a stins din viață interpreta de muzică populară Ionela Prodan, mama impresarei Anamaria Prodan.

După perioada neagră din viața lor, Anamaria Prodan și soțul ei au plecat în America, acolo unde încearcă să-și încarce bateriile și să revină la viața lor obișnuită.

Anamaria Prodan a mers în vizită la sora sa mai mică, Anca, care zilele acestea a împlinit 40 de ani. Impresara și soțul ei s-au simțit de minune alături de Anca și de familia acesteia.

Anamaria Prodan profită din plin de  vizita peste Ocean, ieșind în oraș, la plimbare, la restaurant și în diverse alte locuri în compania partenerului ei de viață, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, dar și a uneia dintre fiicele ei din prima căsnicie, Sarah.


Citește și: REPORTAJ: Oamenii care nu lasă tradiția și credința să piară: “Nu e greu să lucrezi cu copilul când îl apropii de Dumnezeu”/ VIDEO


 

Close
Închide
  Close