Mergi direct la conținut »
Cum se simte Valentina Pelinel după ce a născut. Prietena ei a oferit detalii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum se simte Valentina Pelinel după ce a născut. Prietena ei a oferit detalii

Valentina Pelinel a fost vizitată la clinica unde a născut de una dintre cele mai bune prietene. Aceasta a oferit detalii despre starea fostului model după ce a adus pe lume gemene.

De Dana Aramă,

Ameri Nasrin este una dintre prietenele apropiate ale fostului model Valentina Pelinel. Aceasta a mers vineri, 1 martie 2019, la clinica unde soția lui Cristi Borcea a adus pe lume gemenele.

Nasrin a oferit detalii despre starea Valentinei Pelinel, dar și despre fetițe.

„Se simte perfect, este foarte-foarte bine. Am fost la ea cu câteva prietene, familia și sora. E foarte fericită, și noi la fel. Am văzut fetițele. Sunt frumoase și ne gândeam care cu cine seamănă.

Sunt absolut superbe și perfect sănătoase. Au primit nota 10. Suntem fericite pentru ea. I-am spus valentinei că nu e o întâmplare că a născut tocmai astăzi. Îi doresc să fie o mamă desăvârșită.

Milan știe deja că are două surioare, a primit vestea foarte bine. Nici urmă de gelozie. A primit multe buchete de trandafiri roții, știm că îi plac foarte mult. baloane roz. Mă gândesc că undeva la începutul săptămâni ar trebui să iasă din spital. va fi externată cât mai repede”, a spus Ameri Nasrin într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Valentina Pelinel a devenit din nou mămică vineri, 1 martie 2019. Aceasta a adus pe lume gemene, din căsnicia pe care o are cu omul de afaceri Cristi Borcea, care în prezent se află după gratii. Micuțele, care vor primi numele Indira Maria și Rania Maria, au venit pe lume într-o clinică privată din București. Valentina Pelinel a născut la ora 8:30. Imediat după ce le-a adus pe lume pe gemene, Valentina Pelinel a primit din partea soțului ei, Cristi Borcea, un imens buchet de trandafiri roții, culoarea ei preferată. Aceștia au ajuns la ea prin intermediul șoferului. pentru nașterea gemenelor lui, Cristi Borcea a scos din buzunar 10.000 de euro.

Citește și: CAMERA ASCUNSĂ | Nemiloasa economie de piață. Ceramica de Bulgaria oprește roata olarilor din Horez

 

Close
Închide
  Close