Mergi direct la conținut »
Cum i-a spus Gabriela Cristea soțului ei că e din nou însărcinată. "A fost șocat"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum i-a spus Gabriela Cristea soțului ei că e din nou însărcinată. „A fost șocat”

S-a aflat cum l-a anunțat Gabriela Cristea pe soțul ei, Tavi Clonda, că urmează să aibă cel de-al doilea copil.

De Dana Aramă,

 

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea și partenerul ei de viață, muzicianul Tavi Clonda urmează să devină din nou părinți. Momentul în care vedeta l-a anunțat pe soțul ei l-a anunțat că va fi din nou tătic a fost unul cu totul aparte, potrivit wowbiz.ro.

„A rămas gravidă din întâmplare. Nu se aştepta nimeni la aşa ceva. Nici măcar ea! Era momentul în care slăbise şi se pregătea de o nouă etapă profesională în viaţă ei. A fost chiar amuzată de situaţie, de aceea, i-a spus lui Tavi într-un mod mai puţin obişnuit că va fi iar părinte.

Gabi ne-a povestit că, în momentul în care el a venit acasă, i-a dezvăluit secretul din burtică soţului în stilul ei. „M-am aşezat la masă, i-am zis să stea jos, apoi i-am spus. A fost şocat, dar şi fericit”. Are şi de ce ce, va avea încă o fată”, au spus prieteni din anturajul Gabrielei Cristea, conform sursei mai sus-menționate.

Gabriela Cristea este o cunoscută prezentatoare de televiziune. De-a lungul timpului, vedeta a moderat numeroase emisiuni care au avut priză la publicul telespectator. În prezent, Gabriela Cristea moderează show-ul matrimonial „Te iubesc de nu te vezi”, de la Antena Stars. În plan personal, Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria.  Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de fetiță în primăvara anului viitor. Gabriela Cristea a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader.

Citește și: VIDEO | Angajate ale Ambasadei Irakului din Bucureşti acuză un consul de agresiune sexuală și au făcut reclamații la poliție. «A fost brutal, mi-a tras fermoarul, mi-a scos sânii afară»

Close
Închide
  Close