1) Irina este o bucureșteancă, în vârstă de 25 de ani, și este iubita lui Liviu Dragnea, care are 55, fiind născut pe 28 octombrie 1962, în comuna Gratia, județul Teleorman. Așadar, o diferență de 30 de ani între cei doi.

Tânăra din București a fost prezentă la Congresul extraordinar al PSD și a stat în primul rând al Sălii Palatului, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea, iar presa a observat și un inel pe degetul viitoarei doamne Dragnea, pentru că la PSD sunt zovnuri de nuntă.

Vezi ce spune Liviu Dragnea despre inelul de pe degetul iubitei lui şi despre prezenţa ei la Congresul PSD și apoi află… cine este iubita lui Liviu Dragnea. Irina Tănase vorbește trei limbi străine și „știe să se descurce”.

Iată ce spune și psihologul Libertatea despre iubita lui Dragnea: „Este exact ce vrea un om în situația liderului PSD. Nu-l contestă, nu vorbește contra lui”.

Dar Liviu Dragnea nu e singurul. Vezi ce iubită tinerică are Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea. Totuși, diferența dintre Oprișan și blonda cu care este cuplat acum este de doar 13 ani.

Curios sau nu, astfel de relații – cu diferențe mari de vârstă între parteneri – găsim, în special, la actuali sau foști politicieni români, dar și la personalități din sport sau showbiz. Să mai amintim de oamenii de afaceri?

2) Un alt exemplu de politican este cel al fostului premier Petre Roman, care a divorțat de Mioara Roman, pentru a se însura cu Silvia Chifiriuc, o mai tânără cântăreață (acum, în vârstă de 46 de ani).

Războiul se învață din cărți, nu de la știri. Ce scriau Camil Petrescu, George Topârceanu și alții despre abatorul uman
Recomandări
Războiul se învață din cărți, nu de la știri. Ce scriau Camil Petrescu, George Topârceanu și alții despre abatorul uman

În anul căsătoriei lor, 2009, Silvia avea doar 37 de ani. Dar e de necrezut cum arăta Silvia Chifiriuc la începuturile sale. Cântăreața, așa cum era înainte de a deveni nevasta lui Petre Roman | FOTO & VIDEO

Cei doi sunt părinții unui băiețel. Silvia Chifiriuc și Petre Roman sunt împreună de 9 ani, și au împreună un băiețel, botezat Petrus, acum în vârstă de 8 ani.

Petre Roman are și o fată, din căsnicia cu Mioara, Oana Roman, care acum prezintă emisiunea punct Roman”, la Viva.ro.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc, la nunta lor din 2009/FOTO - Arhiva personală

Petre Roman și Silvia Chifiriuc, la nunta lor din 2009/FOTO – Arhiva personală

Vă vine să credeți că Viorel Lis și Petre Roman sunt de-o seamă? Ei bine, este adevărat. În timp ce Viorel Lis, în vârstă de 73 de ani, este autoironic și face deja glume macabre cu privire la momentul când va pleca dintre noi, Petre Roman, care va împlini în curând 72, pare că-și retrăiește tinerețea.

Cei doi nu sunt legați doar de aceeași vârstă, ci și de faptul că au divorțat și s-au recăsătorit cu femei mult mai tinere decât ei.

3) Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, s-a însurat cu secretara lui de atunci, Oana, care a găsit siguranță și stabilitate la fostul ei șef, iar el s-a mândrit mereu cu iubita sa tânără și frumosă, între ei fiind o diferență de 35 de ani.

Consumul de cocaină s-a extins în România. Exemplul unei firme unde directorul și colega lui consumau în birou
Recomandări
Consumul de cocaină s-a extins în România. Exemplul unei firme unde directorul și colega lui consumau în birou

Oana si Viorel Lis

Oana și Viorel Lis

Dar iată cu cine a fost căsătorit Viorel Lis înainte de Oana. Fosta soție l-a acuzat, în dese rânduri, de violență pe fostul primar.

Viorel Lis, care în ultima vreme a avut mari probleme de sănătate, este cunoscut acum mai mult din show-urile TV, deși a cochetat cu politica și după mandatul de la Primăria Municipiului București (PMB).

Oana l-a cunoscut pe Viorel Lis când avea doar 18 ani: “A fost primul meu bărbat… Pentru mine, Viorel e jumătatea mea, bărbatul care mi-a schimbat viaţa şi fără de care nu mă văd trăind”, ne-a declarat Oana.

Sunt împreună din 1998, dar s-au cununat civil abia în 2009, după ce ea l-a cerut de bărbat pe fostul edil, aflat la a treia căsnicie.

După alţi doi ani, Oana avea să fie cerută de soţie de Viorel, cu inel de logodnă, verighetă şi tot tacâmul, chiar în mijlocul unui magazin de bijuterii, în acelaşi an ea îmbrăcând şi rochia de mireasă.

Campionatul care n-a existat
Recomandări
Campionatul care n-a existat

Dar… din dragostea lor lipseşte însă ceva: fetiţa pe care Oana şi-o doreşte atât de mult. Și, dacă nu o va putea avea pe cale naturală, este dispusă să recurgă la inseminare artificială sau chiar să o adopte.

Iată care sunt veniturile fostului primar al Capitalei. Viorel lis ia bani de pe urma funcției, dar și de la revoluționari.

Viorel Lis, care s-a născut la Zărnești – județul Brașov – va împlini, pe 19 martie, de 74 de ani, în timp ce Oana are aproape diferența de vârstă dintre ei… 38 de ani. Așadar, îi despart 36 de ani, dar ei susțin că se iubesc ca la început, doar că acum mult mai matur.

4) Și pentru că tot aminteam de moartea Israelei Vodovoz, care a fost găsită în baia locuinţei sale din Bucureşti, e momentul să aflăm câteva detalii despre căsnicia sa cu Liviu Arteni.

Liviu Arteni s-a căsătorit cu Israela Vodovoz, pe 5 iulie 2008, însă cei doi au divorțat 9 ani mai târziu, în 2017, la notar.

În ziua nunții lor, mireasa avea 59 de ani, iar mirele… 37. Dar care e adevărata vârstă a Israelei Vodovoz. Câți ani avea, de fapt.

După separare, Liviu Arteni a ajuns să cerșească pe stradă, iar după moartea Israelei Vodovoz a fost de negăsit.

Israela Vodovoz și Liviu Arteni, la nunta lor

Israela Vodovoz și Liviu Arteni, la nunta lor din 5 iulie 2008

Iată cu ce cântăreț celebru s-a iubit Israela Vodovoz când se afla în plin divorț. Puțini au fost cei care au știut asta.

Israela Vodovoz a murit, la 68 de ani, din cauza unei puternice hemoragii digestive. Legiștii au efectuat marți, 13 martie, autopsia fostei balerine și femeie de afaceri.

Află cum a reacționat Liviu Arteni când a aflat că Israela Vodovoz a murit. Sora lui a oferit detalii înfiorătoare.

5) Ilie Năstase – fost sportiv (tenismen) și politican, actual om de afaceri. 71 de ani.

Povestea de dragoste dintre Ilie și fosta lui soție, Amalia, a început  în anul 1996, în ziua în care Sting a susținut un concert în România, iar relația lor a fost oficializată în Orașul Îndrăgostiților, la Paris, pe 7 iunie 2004. El avea 58 de ani, iar ea 29, adică exact cât diferența de vârstă dintre cei doi!

Ilie și Amalia Năstase au divorțat în 2010, după 7 ani de căsnicie și 14 de relație. Și uite așa…  Ilie și Amalia Năstase au trecut de la o nuntă luxoasă la un divorț costisitor.  Cei doi au împreună două fiice, Emma și Alesia.

Ilie Năstase, alături de Amalia și cele două fiice ale lor

Ilie Năstase, alături de Amalia și cele două fiice ale lor

Acum, Amalia a devenit mămică – pentru a treia oară – de data aceasta cu iubitul său, Răzvan Vasilescu.

În 2012, într-un interviu acordat emisiunii “D-Paparazzi”, de la Kanal D, fosta soție a lui “Nasty” a mărturisit că a rămas în relații bune cu fostul tenismen, de dragul copiilor și anilor pe care i-au petrecut împreună, și a oferit detalii despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei lor.

Aproape imediat după separare, Ilie recunoștea relația de iubire cu Brigitte Sfat, acum în vârstă de 41. Așadar, o diferență de 30 de ani între cei doi, cu un an mai mult decât între el și Amalia…

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt

În 2011, cei doi s-au logodit la Londra, când Ilie i-a oferit iubitei sale un inel în valoare de 22.000 de euro. Tenismenul s-a însurat cu Brigitte Năstase, pe 9 noiembrie 2013.

Acum, cei doi se află în plin proces de divorț, Brigitte Năstase fiind cea care îl acuză de infidelitate pe Ilie. Cazul se află pe rol, la Judecătoria Sectorului 1.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit faptul că el deja a început să iasă cu alte femei, iar aceasta a declarat că lui îi plac femeile independente și puternice.

Vedeta chiar a declarat că și-a văzut soțul la brațul altei femei. Totuși, recent, Brigitte Sfăt a recunoscut că și-a înșelat și ea soțul.

Cu toate acestea, Brigitte Sfăt și Ilie Năstase divorțează… dar tot împreună se distrează. Mai mult, se înțeleg mai bine ca niciodată!

În trecut, Brigitte Sfăt a fost mutilată de fostul său soț, Ovidiu Torj, a fost chiar și închisă, dar a și pozat în reviste pentru adulți.

6) Cine n-a auzit de cuplul Monica-Irinel Columbeanu?! Irinel împlinește anul acesta, pe 27 mai, vârsta de 61 de ani. Însă, cei doi s-au căsătorit pe vremea când Monica abia devenise majoră, iar el… „doar” 49.

El, cu trei decenii mai în vârstă, era deja celebru pentru relațiile sale cu femei tinere și frumoase, amintește a1.ro.

Originară din Bacău, Monica Gabor avea 18 ani când a participat, în Capitală, la un casting al Agenției Transilvania Models.

Și cum celebrul om de afaceri Irinel Columbeanu era prieten cu Matei Miko, patronul agenției de casting și modeling, a dorit să o cunoască pe frumoasa Monica. Era pasionat de manechine…

Lăsând la o parte diferența de 30 de ani dintre ei, Irinel avea să marcheze existența Monicăi prin marcarea celor mai importante roluri din viața unei femei: mentor, iubit, tată și soț.

Potent, din punct de vedere financiar (în rest, nu ne băgăm sau nu comentăm), Iri a luat-o în casa lui, situată pe domeniul de la Izvorani, a transferat-o de la liceul din Bacău, unde era elevă în clasa a XII-a, la un liceu din București și i-a pus la dispoziție o șalupă cu care… să meargă la cursuri!

Monica și Irinel Columbeanu

Monica și Irinel Columbeanu

Iri și Monica au făcut nunta pe 22 iulie 2006, dar căsnicia lor a fost mai scurtă decât un cincinal!

Cât privește cununia religioasă, aceasta a fost oficiată de părintele ieromonah Varahiil Bănățeanu la Mănăstirea Țepeș-Vodă din Snagov, iar naș de cununie le-a fost nimeni altul decât Matei Miko, cel care le-a făcut cunoștință.

Pe 23 februarie 2011, la aproape 5 ani de căsnicie, apărea știrea că Monica și Irinel Columbeanu divorțează. A urmat o luptă aprigă pentru custodia Irinei, fetița lor – pe care o alintau Irinuca, cu scandaluri și dezvăluri senzaționale.

Irina Columbeanu

Irina Columbeanu

Se zvonea chiar că Monica l-ar fi înșelat pe Irinel cu șoferul ei personal. Până la urmă, ceea ce părea o frumoasă și sinceră poveste de dragoste… s-a sfârșit brusc și neașteptat, lăsând în urmă lacrimile unui copil, lipsit de prezența mamei sale, pentu că Monica a renunțat la custodia fetișei, aceasta revenind tatălui.

Anul acesta, în luna ianuarie, Irina a împlinit 11 ani. Vezi ce cadouri a primit Irina Columbeanu de ziua ei. Prietenii ei au răsfățat-o cu de toate.  Și tot atunci, Monica Gabor a împlinit 30 de ani.

Acum, redevenită Monica Gabor și liberă de orice responsabilitate maritală și maternă, aceasta trăiește în Statele Unite, alături de un miliardar celebru, un chinez cunoscut ca Mr. Pink, cel ce i-a oferit o limuzină, de ziua ei, dar care nu e pe numele Monicăi…

Monica Gabor, fostă Columbeanu, alături de Mr. Pink

Monica Gabor, fostă Columbeanu, alături de Mr. Pink

7) Marcel Toader și Maria Constantin au fost protagoniștii celui mai mare scandal de divorț, în 2017. Scandalul între cei doi a început în vara lui 2017, atunci când artista a plecat de acasă, cu bagaje cu tot. Soțul său, Marcel Toader, i-a adus acuzații grave.

Marcel Toader și Maria Constantin, pe vremea când formau un cuplu

Marcel Toader și Maria Constantin, pe vremea când formau un cuplu fericit

Acesta a insinuat faptul că artista l-a înșelat cu mai mulți bărbați. O perioadă, cei doi și-au spălat rufele în public, mai ales în show-urile TV, afaceristul fiind cel mai acid.

Divorțul s-a pronunțat la începutul lui 2018. Maria Constantin și Marcel Toader au mers la notar, marți, 23 ianuarie, pentru a divorța oficial. Astfel, între cei doi soți nu a mai existat nicio cale de împăcare.

Dar, la doar câteva zile după divorțul de Maria Constantin, afaceristul curtat de femei a vorbit deja despre o nouă cucerire. Iubita lui Marcel Toader este mult mai tânără decât el.

În schimb, ce se întâmplă cu Maria Constantin după divorțul de Marcel Toader? “Are o perioadă foarte proastă”!

Toată lumea o știa pe cântăreața de muzică populară Maria Constantin drept partenera de viață a lui Marcel Toader, însă foarte puțini și-o amintesc pe blondă așa cum era ea cu ani în urmă, la primul său mariaj.

Cei doi s-au căsătorit pe 26 septembrie 2015, când au făcut o nuntă ca-n povești sau, altfel spus, ca acum o suta de ani. El avea 51 de ani, iar artista… 27 de ani. 24 de ani, între ei.

Bărbatul ajunsese, atunci, la a cincea soție, dar prima oară la altar. Cu toate acestea,  în trecutul lui au existat chiar acuzații de violență conjugală.

Anterior, omul de afaceri fusese căsătorit cu Gabriela Cristea, cea care acum e căsătorită cu artistul Tavi Clonda.

Cei doi au fetiță, pe nume Victoria, pe care o vor boteza pe 14 aprilie.

Revnind la Marcel și Gabriela, după 30 de zile de la depunerea actelor de divorţ, timp în care cei doi soţi au avut posibilitatea să se împace, cei doi au hotărât să pună capăt căsniciei. Astfel, pe 12 iunie 2013, la poarta Stării Civile din sectorul 1 al Capitalei, omul de afaceri şi vedeta TV au semnat actele de divorţ.

Marcel Toader și Gabriela Cristea

Marcel Toader și Gabriela Cristea

Și, deși Gabriela Cristea și Marcel Toader au divorțat de ani de zile, încă îi leagă ceva. Omul de afaceri a dat-o în vileag pe vedeta de televiziune.

8) Acum, revenind la oamenii politici, vom aminti de relația dintre Elena Udrea (44 de ani) și Dorin Cocoș (56 de ani). Așadar, o diferență de doar 12 ani între ei.

Fosta consilieră de la Cotroceni, în mandatul președintelui Traian Băsescu, a făcut doar cununia civilă cu Dorin Cocoș, la New York, în prezența câtorva prieteni.

Evenimentul a avut loc în anul 2003, chiar de ziua ei, pe 26 decembrie, fiind născută la Buzău, în 1973.

Zece ani mai târziu, Udrea divorța la un notariat din Capitală, invocând preocupările ei politice, dar care ar fi îndepărtat-o de partenerul ei, mai interesat de afaceri.

Elena Udrea și Dorin Cocoș

Elena Udrea și Dorin Cocoș

„Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi. Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil. De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relaţii. Mulţumim familiilor şi prietenilor care ne-au fost şi ne sunt alături şi rugăm pe toţi cei care ar putea fi interesaţi de acest subiect să dea dovadă de înţelegere faţă de noi şi să ne respecte intimitatea”, afirmau cei doi, atunci, prin intermediul unui comunicat.

Ulterior, Elena Udrea a dezvăluit adevăratul motiv al divorţului de Dorin Cocoş!

Ei bine, după nici trei luni de la divorțul de Udrea, Dorin Cocoş se însura cu o tinerică de 26 de ani, Diana Robu, originară din Republica Moldova, mai precis Chișinău.

Doar că, în aprilie 2015, Dorin Cocoș a fost trimis de instanță în arest la domiciliu, după ce, în noiembrie 2014, omul de afaceri fusese chiar închis, pentru luare de mită, în „Dosarul Microsoft”.

Iar când a fost eliberat, nu s-a bucurat! Soția sa părăsise căminul conjugal și chiar țara. Mai mult, între timp, se îndrăgostise de un al băbat și nici nu a mai vrut să audă de Cocoș, deși acesta aproape că a implorat-o să se întoarcă la el.

Acum, el a ieșit din peisajul public, în timp ce Elena Udrea ar urma să devină mămică pentru prima dată. Ea chiar a vorbit despre sarcină: “Voi avea gemeni”.

Blonda, care se pare că și-ar fi făcut fertilizare in vitro, trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Alexandrov, un alt bărbat mai tânăr decât ea.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov

Elena Udrea și Adrian Alexandrov

Elena şi Alexandrov şi-au făcut publică relaţia, în octombrie 2016, la nunta lui Honorius Prigoană, fiul lui Silviu Prigoană.

Elena Udrea – biografie politică

Din 2008, deține funcția de deputat, iar în trecut a deținut funcțiile de consilier prezidențial, șef al Cancelariei Prezidențiale, ministru al Turismului și ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului. Udrea este considerată o apropiată a președintelui Traian Băsescu, căruia îi datorează ascensiunea sa politică.

În trecut, a fost membră a Partidului Național Liberal și a Partidului Democrat Liberal. La 30 ianuarie 2014, Udrea a demisionat din PDL și s-a alăturat Partidului Mișcarea Populară (PMP). Din 2014 este președintele ales al acestui partid.

Deși anunțase inițial candidatura lui Cristian Diaconescu pentru alegerile prezidențiale din 2014, Elena Udrea a oprit strângerea de semnături pentru acesta.

Diaconescu și-a dat demisia din PMP, astfel că Elena Udrea a fost desemnată a doua zi candidată din partea partidului pentru alegerile prezidențiale. La 22 septembrie și-a depus candidatura la Biroul Electoral Central, prezentând 400.000 de semnături (cf. Wikipedia).

În luna martie a anului trecut, Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, dar decizia nu este definitivă. În acest moment, Udrea se află în Costa Rica, alături de buna sa prietenă Alina Bica, fosta șefă DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism), care are și ea probleme cu legea, fiind chiar arestată în 2014.

Află cum este viața în Costa Rica, țara în care a plecat Elena Udrea.

9) Ion Dichiseanu (84 de ani) și Simona Florescu (51 de ani) au avut o căsnicie de 22 de ani, dar au divorțat în 2009. , după o căsnicie de 22 de ani. Simona Florescu a fost marcată de această despărțire și nu a mai reușit să aibă o altă relație serioasă.

Iată câteva, picanterii din relația Simonei Florescu cu Ion Dichiseanu. ”Îmi plăcea gelozia lui”

Acum, artista nu vrea să mai ia în calcul o eventuală căsătorie. Ne-a spus, în exclusivitate, și motivul.

Ion Dichiseanu și Simona Florescu

Ion Dichiseanu și Simona Florescu

Ea preferă să fie o bunică liberă, care să-și crească nepoțica alături de fostul soț. Cei doi au împreună o fată.

Simona Florescu s-a căsătorit cu Ion Dichiseanu pe când era foarte tânără. Ea avea doar 19 ani când l-a cunoscut pe cel ce avea să-i devină soț, în ciuda faptului că familia sa nu a fost deloc de acord cu acest mariaj, între ei fiind o diferență de aproximativ 35 de ani.

10) Dinu Patriciu – Melanie Anne Chen. Dinu Patriciu şi-a petrecut ultimii ani din viaţă departe de plaiurile mioritice. Milionarul român, care suferea de ciroză, a preferat să stea la distanţă de scandalurile din ţară, ultimul fiind cel legat de divorţul de soţia sa, Dana. Cei doi au împreună o fiică, pe Ana.

Divorţul cerut de Dinu Patriciu a fost intentat în februarie 2013, chiar pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, la Judecătoria Sectorului 1 şi a avut, până să fie mutat la Buftea, 14 termene.

În paralel, la Judecătoria Sectorului 1 se dezbate partajul soţilor Patriciu, în care Dana Patriciu a cerut jumătate din avere.

Totuși, la acea dată, Dinu Patriciu a rămas căsătorit cu Dana Patriciu, pentru că inițial judecătorii au respins cererea de divorţ.

Ca o ironie a sorții, afaceristul Dinu Patriciu „a fost divorţat” de instanţă post-mortem, dosarul de divorţ al lui Dinu Patriciu de soţia sa, Dana Rodica Patriciu, a ajuns la termen, în septembrie 2014, pe rolul Tribunalului Ilfov. Toti atunci, la 20 de ani de la oficializarea relației lor, judecătorii au dat sentinţa în procesul de divorţ al lui Dinu Patriciu. Dinu și Dana s-au căsătorit în 1994…

“Ia act de încetarea căsătoriei prin decesul apelantului reclamant. Dispune închiderea dosarului, pronunţată în şedinţă publică, azi, 16.09 2014” se arată în încheierea de şedintă redactată de către magistraţii Tribunalului Ilfov.

Dana și Dinu Patriciu

Dana și Dinu Patriciu

Printre persoanele care i-au fost alături în acea perioadă, chiar şi când a fost în spital pentru transplantul de ficat din 21 decembrie 2012, la Milano, în Italia, s-a aflat amanta acestuia, chinezoaica Melanie Chen.

Apropiaţii lui Patriciu au mărturisit la acea vreme că femeia a preluat o mare parte din afacerile milionarului.

Dinu Patriciu și Melanie Chen/FOTO - timetv.ro

Dinu Patriciu și Melanie Chen/FOTO – timetv.ro

Deşi, practic, i-a administrat averea – în ultimii ani – Melanie Chen a evitat să vină la înmormântarea magnatului, care a avut loc în Cimitirul Bellu din Capitală.

De altfel, Melanie Chen face parte din structura de conducere a unei companii la care Dinu Patriciu devenise acționar.

Melanie Anne Chen a fost căsătorită, până în anul 2009, cu suedezul Peter Ahl, fondatorul și proprietarul Serenataflowers.com unul dintre cele mai mari site-uri engleze de livrări flori la domiciliu, potrivit wall-street.ro, care mai precizează că ea a fost angajată la compania Morgan Stanley din Londra, cea care a asigurat consultanța vânzării Rompetrol de către kazacii de la KazMunaiGaz.

Melanie Anne Chen s-a născut în Trinidad-Tobago, mama ei fiind pe jumătate chinezoaică, pe jumătate indiancă, iar tatăl său este un investitor chinez din Trinidad Tobago, care crestea gaini, afacerea lui fiind denumită “Ferma de pui”.

Dinu Patriciu a murit, la vârsta de 64 de ani, într-un spital din Londra, Anglia, pe 19 august 2014… cu toate că intervenţia chirurgicală, care a costat 150.000 de euro, fusese una de succes.

Dinu Patriciu, pe numele real Dan Costache Patriciu, s-a născut în București, pe 3 august 1950.

Domeniul lui Dinu Patriciu din Snagov

Domeniul lui Dinu Patriciu din SnagovCITEȘTE ȘI… VIDEO/Motociclista-actriță Kiara Firan își împarte viața între concursuri şi teatru. Concurează cu “Gecko” cot la cot cu bărbații și pe mulți îi învinge 

Urmărește-ne pe Google News
În România avea un job bun, dar în 1983 a decis să fugă în SUA și s-a angajat ca femeie de serviciu. Au trecut 40 de ani de atunci, incredibil cu ce se ocupă acum Ileana
GSP.RO
În România avea un job bun, dar în 1983 a decis să fugă în SUA și s-a angajat ca femeie de serviciu. Au trecut 40 de ani de atunci, incredibil cu ce se ocupă acum Ileana
ȘOC! Elena Băsescu, apariție HOT pe plajă! IREAL ce s-a văzut când s-a dezbrăcat de haine
Playtech.ro
ȘOC! Elena Băsescu, apariție HOT pe plajă! IREAL ce s-a văzut când s-a dezbrăcat de haine
"L-o fotografiat cum îl spânzură pe al treilea". Filmul crimei din Arad. Vecinii au auzit totul, dar au crezut că e petrecere în apartament
Observatornews.ro
"L-o fotografiat cum îl spânzură pe al treilea". Filmul crimei din Arad. Vecinii au auzit totul, dar au crezut că e petrecere în apartament
Horoscop 8 august 2022. Scorpionii s-ar putea să își inventeze singuri unele dezamăgiri pe care să le folosească ca motivații pentru acțiunile lor
HOROSCOP
Horoscop 8 august 2022. Scorpionii s-ar putea să își inventeze singuri unele dezamăgiri pe care să le folosească ca motivații pentru acțiunile lor
Sute de persoane au rămas izolate în cabane și hoteluri din Austria din cauza inundațiilor
Știrileprotv.ro
Sute de persoane au rămas izolate în cabane și hoteluri din Austria din cauza inundațiilor
Ce li s-a întâmplat unor bucureşteni după ce s-au dus în zona etnicilor maghiari! "Ne-am speriat, am fost avertizaţi. Lumea asta ne-a spus". Uluit, unul dintre ei a spus ce s-a petrecut
Orangesport.ro
Ce li s-a întâmplat unor bucureşteni după ce s-au dus în zona etnicilor maghiari! "Ne-am speriat, am fost avertizaţi. Lumea asta ne-a spus". Uluit, unul dintre ei a spus ce s-a petrecut
Proprietar sau chiriaș? Răspunde la chestionar și vezi ce ți se potrivește
PUBLICITATE
Proprietar sau chiriaș? Răspunde la chestionar și vezi ce ți se potrivește
7 brand-uri scandinave de pe Modivo care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă
PUBLICITATE
7 brand-uri scandinave de pe Modivo care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.