UPDATE 23.16: Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat Power Couple România 2024.

UPDATE 22.50: Anamaria și Tudor Ionescu au fost eliminați de la Power Couple România 2024. În competiția de la Antena 1 mai rămân doar două cupluri care se luptă pentru marele premiu: Oana Matache și Radu Siffredi, Daiana Anghel și Sorin Gonțea.

UPDATE 13 martie: Eliza și Cosmin Natanticu au fost eliminați de la Power Couple România 2024. În competiția de la Antena 1 mai rămân doar trei cupluri care se luptă pentru marele premiu: Oana Matache și Radu Siffredi, Daiana Anghel și Sorin Gonțea, Anamaria și Tudor Ionescu.

UPDATE 5 martie: Concurenții se vor confrunta în această seară cu cea mai silențioasă provocare din competiție, „Nani, nani, puiul mamei”. Este vorba despre scenariul unei seri petrecute acasă, unde domnii au de urmat instrucțiunile soțiilor, fără să facă niciun zgomot, pentru a nu trezi bebelușul din somn.

De la spălatul vaselor la desfăcutul unei sticle de vin, fiecare mișcare le va fi monitorizată de un aparat profesional de măsurare a sunetului. Sunt permise doar 5 greșeli zgomotoase care să deranjeze somnul bebelușului – cine depășește limita, pierde proba și este cu un pas mai aproape de a-și face bagajele.

EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro
Recomandări
EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro
proba-baietilor7Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Bilanțul serii făcut de Dani Oțil va scoate la iveală o situație nemaiîntâlnită la Power Couple România, după ce proba va face ravagii în conturile cuplurilor.

Mai mult, pentru unul dintre cupluri, provocarea din această seară va duce la o ceartă furtunoasă pe platourile reality show-ului. „Facem aceleași greșeli în mod constant. Nu se poate așa ceva”, a fost concluzia concurentei. „Ți se pare că, la vreo probă la care ai pierdut tu, am comentat eu ceva? Să-mi spui când te oprești din urlat, ca să pot pleca de-aici!”, a fost replica partenerului ei.

UPDATE 27 februarie: Probă cu surprize pentru domni aseară, la Power Couple România – La bine și la greu! Provocarea de a-și salva partenera de la ananghie a avut o rezolvare care i-a surprins: nicio cheie nu putea deschide lacătul pentru a o elibera și nicio unealtă nu putea sparge lanțurile. Gestul salvator la proba de aseară era acela de a-și apăra iubita cu propriul corp de jetul puternic de apă care venea spre ea la expirarea timpului.

România, între țările care vor pierde zile de vreme confortabilă în următorii ani. Balcanii, zona cea mai afectată din Europa de schimbările climatice
Recomandări
România, între țările care vor pierde zile de vreme confortabilă în următorii ani. Balcanii, zona cea mai afectată din Europa de schimbările climatice

În ediția de ieri a reality show-ului, trei din șase concurenți au avut prezența de spirit necesară pentru câștigarea probei – Sorin Gonțea, Emi Popescu și Cosmin Natanticu, cel care
s-a situat, alături de soția sa, Eliza, pe primul loc, după investiția ei de 1.000 de euro. Competiția se întețește în această seară, când aflăm primul cuplu propus spre eliminare în etapa a patra.

UPDATE 12 februarie: În seara aceasta, la Antena 1, de la ora 20:30, urmează proba bărbaților – un test ca o rostogolire palpitantă printre amintiri. Astfel, domnii vor avea de răspuns la întrebări legate de relațiile lor, în timp ce se află într-o mașină învârtită ca la rotisor.

Mai mult decât atât, răspunsurile la întrebări vor fi doar numere care vor face parte dintr-o ecuație ce trebuie rezolvată în aceste condiții de stres.

După descoperirea probei care îi așteaptă, concurenții nu și-au ascuns temerile. „Sincer îți spun, nu știu dacă eu aș investi la proba asta la fel de mult cât a investit Roxana la proba «Au, mami!»”, a spus Cătălin Bucur. „Am niște emoții fantastice.

Mi-e teamă că Mădălina va investi foarte mulți bani, pentru că ea știe că eu sunt bun la matematică și nu se va gândi că va trebui să ne învârtim. Mie mi-e rău și când mă dau în leagăn cu viteză. Când am văzut că ne învârtim într-o mașină la rotisor, am înțeles că va fi rău”, a spus Emi Popescu.

Ionela Maria Ciolan, cercetătoare în politica de securitate a UE: „Europa nu mai este sigură. Trebuie să ne pregătim pentru o eră de competiție geopolitică acerbă”
Recomandări
Ionela Maria Ciolan, cercetătoare în politica de securitate a UE: „Europa nu mai este sigură. Trebuie să ne pregătim pentru o eră de competiție geopolitică acerbă”

UPDATE 8 februarie: Cea de-a treia ediție, care a încheiat prima etapă a competiției, a adus o provocare uriașă pentru cupluri: proba podului suspendat la 30 de metri desupra mării. Seara a culminat cu plecarea primului cuplu din competiție, în urma votului din vila perechilor: CRBL și Elena și-au încheiat aseară parcursul la Power Couple România.

„Power Couple România”. Daiana Anghel și Sorin Gonțea sunt marii câștigători

„Suntem dezamăgiți, dar și împăcați, în același timp. Îmi pare foarte rău că nu pot participa în continuare în concurs, pentru că, la cum au fost probele până acum, ceea ce urmează mi se pare wow!”, a declarat CRBL. „Sunt foarte mândru de soția mea și de traseul nostru în concurs, chiar dacă a fost atât de scurt”, a adăugat el.

UPDATE 7 februarie: Una dintre cele mai așteptate probe de la Power Couple România s-a desfășurat în ediția de aseară a competiției fenomen de la Antena 1: bărbații au intrat în sala de nașteri! Altfel spus, aseară a venit rândul domnilor la prima lor probă din concurs – și nu a fost deloc una ușoară: concurenții au experimentat durerile resimțite la naștere de femei, în timpul travaliului. La finalul serii, Dani Oțil a anunțat și primul cuplu propus spre eliminare: CRBL și Elena.

Emoții mari în această seară, când urmează proba decisivă a primei etape: podul suspendat la 30 de metri deasupra mării! Cuplul situat pe ultimul loc la această probă va fi al doilea propus spre eliminare, iar seara va culmina cu plecarea primei perechi din competiție.

Teama de înălțime s-a dovedit paralizantă pentru unii dintre concurenți. „Când m-am uitat la tine și am văzut că ești în același loc, plângând, albă la față, blocată, împietrită, în acel moment mi-am dat un reset. Mi-am dat seama că nu mai e despre probă sau despre mine, ci despre faptul că am venit la probă cu soția mea”, a povestit unul dintre concurenți.

UPDATE 6 februarie: Prima ediție a celei mai incitante competiții a cuplurilor a aliniat la start nouă perechi de vedete, pregătite să treacă prin situații incredibile pentru titlul de primul Power Couple din România. Reality show-ul prezentat de Dani Oțil a debutat în forță, cu proba concurentelor, puse față-n față cu un calendar gigantic, înalt de 20 de metri, pe care l-au escaladat pentru a ajunge la datele semnficative pentru relațiile lor. În această seară, urmează una dintre cele mai așteptate provocări din concurs:

„Au, mami!” este proba care-i aduce pe bărbați în sala de nașteri! Camera Investițiilor va fi, de data aceasta, ocupată de doamne: ele vor fi cele care vor decide ce sume investesc în puterea partenerilor de a rezista până la ultimul nivel de durere. ”Știu că poate duce proba la capăt, sunt convinsă de asta”, a declarat Roxana Blenche despre partenerul ei, Cătălin. ”Am simțit că sunt lovit cu 20 de cuțite, atât de puternică era durerea”, a mărturisit Cosmin Natanticu. ”La un moment dat am uitat unde sunt, am simțit că-mi pierd controlul, știam doar că e Oana lângă mine, o auzeam”, a povestit Radu Siffredi.

UPDATE 5 februarie: „Power Couple România” începe astăzi, de la 20.30, la Antena 1. Este unul dintre cele mai așteptate show-uri TV, care redefinește relația de cuplu.

Dani Oțil prezintă „Power Couple România” 

Dani Oțil s-a alăturat în calitate de prezentator al show-ului care va fi difuzat de Antena 1. „Nu mi-a luat mult timp să spun «da» propunerii de a prezenta acest format. Am văzut două probe și am acceptat să fac parte din acest proiect, pentru că sunt o fire competitivă și mi-a plăcut foarte mult acest tip de concurs complex. Însă a existat și o parte grea a acestei decizii.

Cel mai dificil a fost să iau hotărârea în raport cu colegii de la Neatza – noi suntem o familie de mai bine de 15 ani și, pentru prima oară în istorie, am intrat într-un proiect care mi-a cerut să lipsesc mai mult de o zi sau două de la Neatza. Dar am făcut-o pentru o producție în care cred și care simt că mi se potrivește mănușă – îmi plac provocările pe care le aduce participanților și am rezistența necesară prezentatorului unei emisiuni de o asemenea magnitudine: rezist și 13 ore pe platoul de filmare”, a declarat Dani Oțil, la întoarcerea de la filmările pentru „Power Couple România”, care s-au încheiat anul trecut.

„Power Couple este un format cum nu s-a mai văzut în România, cu multe elemente noi. Cuplurile sunt puse în situații incredibil de diverse – fiecare situație e total diferită de cea de ieri, iar dacă ieri ai plâns, azi poți să râzi în hohote. Una dintre noutăți constă și în abordarea acestor probe: este un show despre cupluri, așadar, de multe ori comunicarea poate să bată partea fizică. Nu în ultimul rând, este un concurs de rezistență: cuplurile trăiesc într-o casă, într-un cerc care se strânge. Ce faci dacă rămâi alături de două cupluri pe care nu le placi?! Așadar, e totodată și un experiment social, iar asta nu s-a mai văzut în România la televizor”, a adăugat Dani Oțil.

Când se difuzează „Power Couple România” la Antenă

Producția „Power Couple”, prezentată de Dani Oțil la Antena 1, va avea premiera pe 5 februarie 2024 și va fi difuzată de trei ori pe săptămână, luni, marți și miercuri, de la ora 20.30.

Ce premiu se dă la „Power Couple România”

La finalul show-ului, în funcție de investițiile făcute și parcursul avut la probe, cuplul câștigător, care va fi desemnat primul Power Couple din România, poate obține premiul cel mare de până la 50.000 de euro.

Franciza „Power Couple” în lume

„Power Couple România – La bine și la greu”, cea mai incitantă competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aduce la Antena 1 experiența unică trăită de nouă perechi de vedete față-n față cu cele mai inedite încercări. Fie că e vorba despre cupluri care au în spate căsnicii îndelungate sau concurenți care au devenit parteneri de viață mai recent, cu toții vor fi gata să demonstreze că au atuurile necesare pentru a câștiga titlul de primul Power Couple din România.  

Filmată în Malta, producția de anvergură a Antenei 1, realizată după un format internațional de succes, este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu. Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme sau situații comice care vor scoate la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile. 

Competiția fenomen a cuplurilor a fost prima oară difuzată în Israel în 2014, de atunci fiind adaptată în 15 țări. De la obstacole care le vor cere concurenților să-și înfrunte cele mai mari temeri la provocări în care umorul va fi unul dintre ingredientele salvatoare, mixul uimitor de probe va purta cuplurile printr-un roller-coaster al celor mai intense trăiri: acesta este „Power Couple România – La bine și la greu”, concursul care îi poate face pe participanți să-și redescopere relațiile sau să-și vadă partenerii de viață într-o lumină nouă.

Regulile de la „Power Couple”

Regulile competiției fac cu atât mai incitantă întrecerea. Cuplurile locuiesc în aceeași casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe: cele pentru femei, înaintea cărora bărbații hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba, cele pentru bărbați, înaintea cărora decizia investiției este luată de jumătățile feminine ale cuplurilor, și provocările pentru perechi.

Probele netrecute atrag după sine pierderea banilor investiți, la finalul fiecărui ciclu, două cupluri fiind propuse spre eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale și cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi. Eliminarea se va face în urma voturilor celorlalte cupluri, echipa care pleacă pierzând toți banii strânși până în acel moment. De cealaltă parte, perechile rămase în competiție își păstrează sumele acumulate de la o etapă la alta.

Cine sunt cele nouă cupluri de vedete care participă la „Power Couple România”

Emi si Madalina_2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 26

CRBL și soția lui, Elena, participă la Power Couple România

CRBL a intrat pentru prima dată într-o competiție alături de soția lui, Elena. „Pentru mine, Power Couple înseamnă o experiență diferită de tot ce am trăit până acum, presărată cu de toate: iubire, fericire, frică, lacrimi, zâmbete, dezamăgire, realitate. Un fel de all inclusive”, a declarat Elena. „Experiența Power Couple mi-a confirmat că împreună suntem un adevărat cuplu puternic și că putem trece peste orice obstacol”, a adăugat CRBL.

Daiana Anghel și soțul ei, Sorin Gonțea, participă la Power Couple România

Daiana Anghel, beauty consultant, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea sunt căsătoriți de patru ani, dar formează un cuplu de mai bine de nouă ani. „Power Couple a fost o experiență senzațională. A fost intens, emoționant, greu și foarte frumos. Ne-am depășit limitele, ne-am cunoscut în situații în care probabil niciun alt context nu ne-ar fi pus și ne-am reconfirmat că suntem cea mai bună alegere unul pentru celălalt”, a spus Daiana. 

Lino Golden și logodnica lui, Delia, participă la Power Couple România

Lino Golden și logodnica lui, Delia, formează o pereche de un an și jumătate, propunându-și să demonstreze că vechimea unui cuplu nu este un factor determinant în această competiție. „Power Couple a fost un test al relației noastre, însă și unul al rezistenței, inteligenței, al lucrului în echipă și al răbdării, în urma căruia am învățat multe lucruri unul despre celălalt, pe care probabil, fără această experiență, nu am fi avut niciodată șansa să le descoperim. Am trecut prin emoții la care nu ne-am așteptat și ne-am privit cu alți ochi încă după primele probe”, a declarat Lino.

Cristi Iacob și soția lui, actrița Gabriela Iacob, participă la Power Couple România

Actorul Cristi Iacob și soția lui, actrița Gabriela Iacob, sunt împreună de 16 ani. S-au îndrăgostit pe scenă, iar acum au pășit pentru prima dată împreună pe scena unei competiții. „Power Couple m-a ajutat să-mi reconfirm cât de mult o iubesc pe Gabriela și câte calități, frumuseți și gingășii ale ei le-am cam trecut cu vederea”, a mărturisit Cristi Iacob. „A fost experiența care mi-a confirmat că alături de Cristi sunt și mă simt cel mai în siguranță și că da, am putea merge de mână până la capătul lumii”, a spus Gabriela.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, participă la Power Couple România

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, și-au asumat această provocare din postura celui mai tânăr cuplu aliniat la start, cu aproape un an de relație la activ. „Pentru noi, experiența Power Couple înseamnă nebunie, unitate și «la bine și la greu». Cred că să-ți descoperi relația în felul acesta, mai ales la început, este un privilegiu minunat”, a spus Radu Siffredi.

Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, participă la Power Couple România

Actorul Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza au o căsnicie de 4 ani, dar alcătuiesc un cuplu de 13 ani. „Nu am venit pregătită pentru ceva atât de frumos, dar și solicitant. Emoții și frici duse la extrem. Adrenalină la intensitate maximă. De la agonie la extaz, într-o clipă. Mă bucur că am putut trăi această experiență alături de soțul și, totodată, prietenul meu, jumătatea mea mai bună. Abia aștept să vedeți prin ce am trecut”, a declarat Eliza. 

Tudor Ionescu și soția lui, Anamaria, participă la Power Couple România

Solistul Fly Project Tudor Ionescu și soția lui, Anamaria sunt veteranii competiției, cu 19 ani de relație. „Power Couple a fost experiența vieții noastre. Ne-a scos în totalitate din zona de confort, din rutina noastră. Am reușit să facem lucruri pe care nu ne-am imaginat că le-am putea face vreodată. Și ce credeți? După 19 ani de când suntem împreună, Power Couple a fost cel mai tare refresh pentru relația noastră. Și mai mult decât atât, ni s-a reconfirmat că niciodată să nu spui niciodată, iar atunci când efectiv simți că nu mai poți, mai poți puțin”, a dezvăluit Anamaria Ionescu.  

Emi de la „Noaptea Târziu” și Mădălina participă la Power Couple România

Emi (Noaptea Târziu) şi Mădălina sunt căsătoriți de șase luni, dar au făcut acest pas după trei ani de relație. „Participarea la Power Couple ne-a pus pe mine și pe soția mea în fața atâtor provocări uluitoare. A fost incredibil să trăiesc această competiție alături de ea”, a spus Emi. „A fost genial! Este o experiență unică, ce îmbină autocontrolul, cunoașterea partenerului și adrenalina. Este o stare pe care nu o poți exprima în cuvinte pentru ca oamenii să înțeleagă exact cum a fost și cum am simțit-o!”, a declarat Mădălina.

Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, participă la Power Couple România

Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, se cunosc din adolescență, dar au devenit parteneri de viață în urmă cu șase ani. „Pentru noi a fost extraordinar. Am trecut prin probe pe care nu le-am fi întâlnit în viața de zi cu zi. Am descoperit cât de puternici suntem împreună și cum ne putem depăși limitele pentru a trece peste orice obstacol”, a mărturisit Roxana.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (74)

Marica13   •   14.03.2024, 13:46

Nu urmaresc...nu am urmarit...nu ma intereseaza.

dancalistri   •   14.03.2024, 12:02

Din pacate Oana si Radu sau Tudor si Ana trebuiau sa castige. Cei ce au castigat au fost propusi de 3 ori pt eliminare si chiar au fost eliminati ... timp de 1 saptamana.

Irinel   •   13.02.2024, 09:25

Nu urmaresc emisiunea,nu ma intreseaza.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
FANATIK.RO
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Libertateapentrufemei.ro
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Ionuț Cercel, prima reacție după ce campioana Inter Milano a sărbătorit titlul din Italia pe melodia sa „Made in Romania”: „O mare bucurie în suflet”
GSP.RO
Ionuț Cercel, prima reacție după ce campioana Inter Milano a sărbătorit titlul din Italia pe melodia sa „Made in Romania”: „O mare bucurie în suflet”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
FANATIK.RO
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Un șofer și-a verificat TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune la 112
Știrileprotv.ro
Un șofer și-a verificat TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune la 112
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
Unica.ro
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
BMW-ul străpuns de parapetul metalic pe A1 ar fi intrat în acvaplanare, înainte de impactul mortal. Noi imagini de la locul tragediei
Observatornews.ro
BMW-ul străpuns de parapetul metalic pe A1 ar fi intrat în acvaplanare, înainte de impactul mortal. Noi imagini de la locul tragediei
Horoscop 25 aprilie 2024. Peștii pot răsufla ușurați, șirul problemelor financiare se întrerupe, dar vor trebui să aibă o rezervă față de cheltuieli
HOROSCOP
Horoscop 25 aprilie 2024. Peștii pot răsufla ușurați, șirul problemelor financiare se întrerupe, dar vor trebui să aibă o rezervă față de cheltuieli

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI