MENIU CAUTĂ
30 Mar. 2018 13:20

Daniela Crudu, detalii din viața personală. „Am renunțat la mine, la viața mea”

Distribuie

Focoasa brunetă Daniela Crudu a comentat pe marginea vieții sale personale. Vedeta nu reușește să-și facă o relație stabilă.

Daniela Crudu, care a fost implicată în show-ul Asia Express de la Antena 1, este considerată una dintre cele mai sexy brunete din showbiz-ul autohton. Deși este frumoasă și apetisantă, Daniela Crudu, care este dependentă de operațiile estetice, nu prea are noroc în dragoste.

Vedeta a făcut declarații despre viața sa personală la postul de televiziune Antena Stars. Năbădăioasa brunetă a afirmat că există cineva în viața ei acum, dar relația nu ar fi tocmai pe roze din cauza geloziei.

„Există cineva în viaţa mea, vine, pleacă. Gândeşte-te, mă băiatule, că nu ştiu cum să te mai iau să fim fericiţi. Nu ai cum să nu ai probleme. Totul e cu gelozia.

Cel mai mare sacrificiu făcut din dragoste îl ştie toată ţara, când am renunţat la mine, la viaţa mea, dar eram şi eu mică. Dar aş mai face-o.

Îmi plac foarte mult copiii. O să fac şi eu un copil, dar mai am timp, că abia fac 29 de ani. Nu prea îmi doresc eu să fiu mireasă. Mi-e frică să mă leg de cineva, dar copii îmi doresc”, a declarat Daniela Crudu.


Citește și: EXCLUSIV | Prima enciclopedie digitală cu istoria României, lansată la 100 de ani de la Marea Unire


 

Comentarii