Daniela Nane nu este la primul ei serial de televiziune. Actriţa a mai jucat până acum în  „Amantul doamnei Dracula” (2005), „La Urgență” (2006, TVR 1), „17 – O poveste despre destin” (2008, Prima TV), „Efect 30” (2009, Prima TV) şi „Moştenirea Oliviei” (2016). În paralel, Nane joacă pe scenele din București la Bulandra, la Teatrul Naţional şi la Elisabeta.

Într-un live pentru revista Unica, Daniela Nane, în vârstă de 47 de ani,  a fost întrebată când se simte cea mai frumoasă. „Când sunt sănătoasă și iubită. Mă simt nu neapărat frumoasă, mă simt iubită, iubită de Dumnezeu în primul rând, iubită de cei din jurul meu. Și atunci, când omul se simte iubit, înflorește. Când știi că ești iubit, te iubești și tu. Iubindu-te te simți frumos, te simți plăcut. Nimeni nu e perfect pe lumea asta. Perfect e numai Dumnezeu.

Și acuma, sincer, ar fi obositor, aș fi nefericită să mă compar pe mine la vârsta asta cu mine la 20 de ani. Nu se mai poate. E adevărat, la 20 de ani, eram într-alt fel, eram mult mai frumoasă, eram cu acte în regulă miss, și eram spectaculoasă, acuma nu e lipsă de modestie să spun. E obiectivitate pur și simplu. Ceea ce nu mai e acum, la vârsta asta. Dar acum am altă liniște interioară, mă cunosc mai bine pe mine însămi, știu care îmi sunt preferințele, știu cum să mă bucur mai mult de mine și de ce se întâmplă în jurul meu… Nu m-aș da pe mine cea de-acum. Mi-ar plăcea să fiu eu cea de atiunci, cu trupul de atunci și cu mintea și cu sufletul de acum. Dar lucrurile astea nu se pot întâmpla. Și atunci, când mă simt iubită, mă simt frumoasă”, a declarat Daniela Nane.

Citește și

Un fost președinte peruan s-a împușcat în cap în momentul în care poliția a venit să-l aresteze

Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali
GSP.RO

Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Horoscop 16 octombrie 2019. Se anunță pericole pentru o zodie
HOROSCOP

Horoscop 16 octombrie 2019. Se anunță pericole pentru o zodie