Au visat. Au muncit. Au oferit moment de neuitat. Au avut parte de cele mai intense trăiri. Au reușit să ajungă la inimile juraților și ale celor de acasă. X-Treme Brothers, Bianca Ciocîrlan, Aurel Niamțu, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea, Darius Mabda, Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă sunt cei 11 concurenți care au urcat în această seară pe scena de la „Românii au talent”. Românii au avut șansa de a își vota favoritul în această seară.

„Nu știu, nu m-am gândit. I-aș pune într-un cont și m-aș gândi mai încolo ce aș face cu ei. Aș investi în pasiunea mea, în dans”, ne declara Darius Mabda, în eclusivitate, înainte de marea finală de la „Românii au talent”.

Tot Darius Mabda a câștigat și premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

darius-mabda-3Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Cine este Darius Mabda, câștigătorul de la „Românii au talent”

Darius Mabda, în vârstă de 13 ani, este din Oradea și a reușit să cucerească juriul și publicul de la „Românii au talent”, în ediția de vineri seara, 11 martie. Mihai Bobonete i-a dat Golden Buzz și l-a trimis direct în semifinale, după un dans contemporan perfect, executat după propria coregrafie.

Darius a început să danseze din joacă. Încerca să imite diverse dansuri de la televizor sau de pe internet și le-a cerut părinților să-l ducă la o școală. În București a participat la diverse workshopuri de dans. A făcut cursuri și cu Oana Ioniță. Mama lui este secretară la o firmă de construcții, iar tatăl este pensionar.

De asemenea, Darius a participat la diverse competiții de dans, în țară și în străinătate. La Freedom Dance Festival din Ungaria a luat locul 1, la Bucharest Dance Festival pe categoria lui de vârstă – tot locul 1.

Cine a câștigat „Românii au talent” la ultimele ediții

Urmărește-ne pe Google News