Mergi direct la conținut »
De câte ori pe zi face sex Brigitte Sfăt. Reacția lui Cătălin Moroșanu: "Ce armăsar are lângă ea?"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > De câte ori pe zi face sex Brigitte Sfăt. Reacția lui Cătălin Moroșanu: "Ce armăsar are lângă ea?"

De câte ori pe zi face sex Brigitte Sfăt. Reacția lui Cătălin Moroșanu: „Ce armăsar are lângă ea?”

Brigitte Sfăt a făcut dezvăluiri intime la show-ul Ferma. Bruneta a mărturisit de câte ori pe zi întreține relații sexuale cu partenerul ei de viață.

De Dana Aramă,

Concurenții de la show-ul Ferma, difuzat de Pro TV, au jucat „Adevăr sau provocare”. În cadrul jocului, Cătălin Moroşanu a fost întrebat de Diana Belbiţă de câte ori face sex cu soţia lui într-o săptămână. Sportivul a spus că face sex cu soţia lui de cel mult două ori pe săptămână.

Ulterior, Brigitte Sfăt a făcut și ea dezvăluiri intime, explicând de câte ori pe zi întreține relații sexuale cu Corneliu Oană, partenerul ei de viață.

„Nu toată lumea e ca noi. Ăsta al meu e obsedat. De două ori pe zi fac sex. Să zicem că e aşa pentru că suntem la început. Iar cel cu care am fost înainte voia de trei ori pe zi. Într-o noapte am făcut-o și de şapte ori”, a mărturisit Brigitte Sfăt, potrivit okmagazine.ro.

La auzul detaliilor oferite de Brigitte Sfăt, Cătălin Moroșanu a reacționat:
„Brigitte este incredibilă. Cum spune ea aşa, că o oră. Pe mine mă înspăimântă aşa… O oră în fiecare zi cu o femeie…O iei pe arătură. Ce armăsar are lângă ea? Cum să facă sex şapte ore? Există nişte şoareci care fac sex o săptămână încontinuu şi apoi mor. Năstase nu mai moare? Văd că încă e în viaţă! Dacă face sex şapte ore, toţi bărbaţii o să fugă de ea”.

Citește și: VIDEO&FOTO/ Badantă în Italia, artistă în România. Elena Mihăilă sculptează în ceară faraoni, motociclete, pălării sau flori: „Dacă greșești, topești totul și o iei de la capăt”

 

Close
Închide
  Close