Mergi direct la conținut »
Replică dură a Dianei Belbiță la adresa unei foste concurente de la Exatlon. "Orice mucegai se crede..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Replică dură a Dianei Belbiță la adresa unei foste concurente de la Exatlon. "Orice mucegai se crede..."

Replică dură a Dianei Belbiță la adresa unei foste concurente de la Exatlon. „Orice mucegai se crede…”

Diana Belbiță a avut o reacție foarte dură la adresa unei foste concurente de la show-ul Exatlon România. Diana Belbiță a fost eliminată recent de la Exatlon România, concurs difuzat de postul de televiziune Kanal D.

De Dana Aramă,

Diana Belbiță, care a vorbit despre căștigătorul Exatlon România, a fost prezentă în platoul unei emisiuni de noapte de la Kanal D, acolo unde a avut o replică acidă la adresa Ancăi, care a făcut parte din echipa Războinicilor.

Anca a provocat-o pe Diana Belbiță la un meci.

 „Știi că te-a provocat Anca la un meci? A zis că se apucă de antrenament și te-ar bate. Nu e o glumă! Până la urmă i-a venit mintea la cap și s-a răzgândit. Dar a zis că, dacă ar avea două luni de antrenament de lupte în cușcă, așa cum faci tu, te-ar bate”, i-a spus Andreea Mantea Dianei Belbiță.

„Ce sport a făcut Anca?„, a vrut să știe Belbita.

 „N-a făcut sport”, a lămurit-o Andreea Mantea pe sportivă.
   
 „Ah, deci mergem pe principiul „Orice mucegai se crede rudă cu penicilină. I-a trecut, asta e bine””, a răspuns Diana Belbiță imediat.


Citește și: VIDEO | Robert, ”stewardesa cu barbă”, și viața lui la înalțime. ”Nu e deloc o meserie ușoară, întâlnești tot felul de oameni”


 

Close
Închide
  Close