Mergi direct la conținut »
Declarația Denisei Nechifor despre Brigitte Sfăt. "Nu știu eu dacă Florin Pastramă este jumătatea vieții ei"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Declarația Denisei Nechifor despre Brigitte Sfăt. „Nu știu eu dacă Florin Pastramă este jumătatea vieții ei”

Denisa Nechifor, bună prietenă cu Brigitte Sfăt, a făcut declarații legate de nunta acesteia cu Florin Pastramă.

De Dana Aramă,

Întrebată dacă este de părere că Florin Pastramă este bărbatul ideal pentru Brigitte Sfăt, Denisa Nechifor a spus:

„Nu știu eu dacă Florin Pastramă este jumătatea vieții ei, doar ea știe lucrul acesta! Se potrivesc pentru că el o mai temperează, le stă bine împreună, se vede că se simt bine împreună, dar vom vedea mai departe. Ei doi știu ce este în sufletul lor și în viața lor. Din moment ce s-au căsătorit este clar că ei consideră că se potrivesc!”.

Denisa Nechifor a spus și cum a văzut-o pe Brigitte Sfăt ca mireasă.

„În primul rând, a fost o mireasă foarte frumoasă! Rochiile le știam dinainte, mi-au plăcut amândouă. Eram împreună când căuta un anumit model, pe un site celebru, și pot spune că a fost o mireasă foarte emoționată. Deși Brigitte se controlează destul de mult, se vedea în ochii ei emoția și mi-a plăcut lucrul acesta. A fost o mireasă implicată, o mireasă foarte-foarte atentă la nevoile invitaților, nu este o persoană egoistă ci se gândește că, atunci când organizează un eveniment, toată lumea invitată să se simtă bine”, a explicat Denisa Nechifor pentru protv.ro.

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație
Recomandări

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație

 

Denisa Nechifor a fost cea care a ajutat-o pe Brigitte Sfăt să aleagă verighetele, care au costat 10.000 de euro.

„Am ajutat-o pe Brigitte în calitate de prietenă, cu ce am putut eu, pentru a organiza nunta și bineînțeles, la alegerea verighetelor pe care le-a luat de la Kara Diamond. Au avut de ales între două modele și am ajutat-o chiar să aleagă modelul lor. Au fost foarte finuțe acestea și ei au fost de acord. Bijuteriile se ridică undeva la 10.000 de euro, un preț estimativ, modelul se numește Eternity și sunt pline cu diamante”

Pe 27 mai, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a avut loc duminică, 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Florin Pastramă este cel de-al patrulea soț al vedetei.


Citește și:

OPINIE | O poveste sinceră despre Bac. PAH își amintește cum era examenul maturității în urmă cu 30 de ani

Close
Închide
  Close