Mergi direct la conținut »
Declarația Oanei Zăvoranu după ce s-a aflat că joacă din nou într-un serial. "Vreau să fac din Diva cel mai de succes personal negativ de până acum"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Declarația Oanei Zăvoranu după ce s-a aflat că joacă din nou într-un serial. "Vreau să fac din Diva cel mai de succes personal negativ de până acum"

Declarația Oanei Zăvoranu după ce s-a aflat că joacă din nou într-un serial. „Vreau să fac din Diva cel mai de succes personal negativ de până acum”

Oana Zăvoranu le-a transmis un mesaj prietenilor ei din mediul virtual după ce s-a aflat că va apărea din nou într-un serial de televiziune, după foarte mulți ani de pauză.

De Dana Aramă,

Oana Zăvoranu revine spectaculos în televiziune, la 15 ani de la ultimul său rol. Aceasta va face parte din distribuția noului serial produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, „Sacrificiul”.

„Mulțumesc vouă, tuturor celor care ați primit cu atâta fericire și adulație revenirea mea pe micul ecran, în postură de actriță, în cel mai nou proiect al producătoarei Ruxandra Ion, femeia căreia îi datorez totul, cea care m-a descoperit și a avut încredere totală în mine, încredințându-mi rolul principal negativ, în primele două telenovele românești – Numai Iubirea și Păcatele Evei.

Noul serial se numește Sacrificiul și îl puteți vedea din toamna această pe Antena1. Am emoții constructive și mi-am propus să fac din personajul DIVA (așa mă cheamă în serial) cel mai de succes personaj negativ de până acum.

Promit să fiu într-o formă de zile mari pentru voi fanii mei iubiți, pentru mine și nu în ultimul rând pentru Ruxandra, care a avut după 15 ani încredere în mine și în talentul meu nativ actoricesc. Te iubesc, Ruxandra și știu că simți și știi și tu asta ! ♥️♥️♥️
Vă pupă tare, DIVA….DIVA și atât ??? Love, Oana ?♊️?”, este mesajul Oanei Zăvoranu.


Citește și:

OPINIE/Țara din care dispar copiii dispăruți. Jurnalista Adriana Oprea vă propune o incursiune în realitate: cât le pasă cu adevărat și ce au făcut autoritățile române pentru copiii pierduți sau răpiți

Close
Închide
  Close