Începând din 20 aprilie, de la 22:30, Kanal D le aduce telespectatorilor „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cel mai simplu de înțeles quiz show din istoria televiziunii. Emisiunea cu și despre cuvinte, care îți pune mintea la treabă, va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 22:30, așadar, publicul va avea parte de trei doze consistente pe săptămână de gimnastică a minții, atractivă tocmai prin simplitatea ei.

Filmările au început într-un platou spectaculos, special construit pentru acest show unic, iar concurenții sunt gata să demonstreze că dețin acele calități care să le aducă râvnitele premii, dar și bucuria de a se juca cu sensurile și cuvintele, alături de unul dintre cei mai apreciați și iubiți prezentatori de televiziune din România.

Dan Negru a oferit un scurt interviu pentru emisiunea „Teo Show” cu o zi înainte de debutul pe micul ecran a quiz-show-ului „Jocul cuvintelor”. „Noi suntem la Jocul Cuvintelor. E cu emoție, cu concurenți interesanți, e cu altfel de concurenți, cu altfel de oameni. Cu altfel de oameni decât e obișnuită televiziunea. Am avut aici un inginer în aviație, doctoranzi. E un show pentru toată lumea, e un show pentru familie, despre cuvinte și cu bani mulți. Sper să vă placă.

Oamenii care vin aici nu au mai fost la televizor, sunt spre deloc quiz-uri în România. (…) Oamenii ăstia nu au prea venit al televizor până acum, sunt emoții la puterea 1000. Oamenii sunt fantastici. Oamenii merită toate aplauzele noastre”, a spus el în direct la „Teo Show”.

Concurenții au la dispoziție 4 minute pentru a afla 14 cuvinte

În fiecare ediție a emisiunii, 5 concurenți se află față în față cu Dan Negru, pentru a-și testa vocabularul și spontaneitatea. Înțelegerea sensurilor şi uşurinţa de a face conexiunile potrivite sunt acele ingrediente care îi oferă oricărui participant şansa găsirii cuvântului corect. Pentru că Dan Negru dă definiţia, iar concurenţii găsesc soluţia.

Participanții „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” au la dispoziție 4 minute pentru a afla 14 cuvinte, în urma definițiilor primite chiar de la prezentatorul show-ului. Efortul concurenților va fi răsplătit cu premii importante în bani, dacă aceștia reușesc să afle răspunsurile corecte. Milioanele de telespectatori se vor putea bucura și ei din fața micilor ecrane de provocările lansate de Dan Negru în emisiune, întreaga familie putând intra în joc pentru a-și exersa vocabularul și spontaneitatea.

Urmărește-ne pe Google News