Mergi direct la conținut »
Delia, în concert la Cerbul de Aur 2018. Cum s-a prezentat la festivalul care are loc la Brașov | FOTO Galerie foto
10imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Delia, în concert la Cerbul de Aur 2018. Cum s-a prezentat la festivalul care are loc la Brașov | FOTO

Delia, în concert la Cerbul de Aur 2018. Cum s-a prezentat la festivalul care are loc la Brașov | FOTO

Delia a fost una dintre artistele care au cântat în concert în data de 31 august pe scena Festivalului cerbul de Aur dee la Brașov.

De Dana Aramă,

Vineri seară, 31 august, Delia a urcat pe scena amplasată în Piața Sfatului din Brașov, unde a susținut un concert de zile mari la Festivalul Cerbul de Aur 2018. Înainte de recital, Delia a repetat îndelung alături de colegii săi din echipă, astfel încât să fie sigură că tot show-ul va ieși ca la carte. Și a ieșit.

Spectacolul oferit de Delia a fost unul de zile mari, artissta încântându-i pe toți cei prezenți atât cu hit-urile sale, cât și cu mișcare scenică aleasă.
Delia e una dintre cele mai solicitate artiste de la noi din țară, iar show-urile sale se desfășoară cu ușile închise.

 

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur are loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov și este transmis de TVR. Din juriul Cerbului de Aur fac parte Luminița Dobrescu, Mădălin Ionescu, Arsenie Todiraș și Kitty CepragaIulia Vântur prezintă Cerbul de Aur 2018, alături de actorul italian Gabriel Garko.

FOTO: Dumitru Angelescu


Citește și: Libertatea încurajează diferențele de opinie: un alt ziarist de la GSP critică inițiativa VIVA!. „Pe când pamperşii?”


 

Close
Închide
  Close