De Dana Aramă,

Prezentatorul de televiziune Victor Slav este din nou singur, după ce săptămâna trecută s-a separat de Bianca Drăgușanu.

Dacă Bianca Drăgușanu are deja o relație cu Tristan Tate, despre Victor Slav se fac numeroase speculații vizavi de o eventuală nouă poveste de iubire.

Dansatoarea Denisa Despa a acordat un interviu pentru Antena Stars în care a mărturisit că îl place foarte mult pe prezentatorul de televiziune. Însă, acesta a aruncat și o bombă, afirmând că îl vede pe Victor Slav formând un cuplu cu Andreea Mantea, nimeni alta decât colega lui de prezentare de la emisiunea pe care o moderează la Kanal D.

„Mi-am pierdut cuvintele când vine vorba de el, dar da, dacă el este disponibil să ştii că şi eu sunt, Victor… ce să mai! Te aştept. Să ştii că am terminat psihologia, te ajut cu un sfat.

Cred că bine nu îi este, deşi părerea mea şi a lumii din jur este că el o să rămână cu Andreea Mantea. Nu profesional. Aşa vorbeşte toată lumea din anturaj, nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea”, a declarat Denisa Despa.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 23 – 29 iunie 2018. Mercur va intra în zodia Leului. Luna Plină în Capricorn. Marte va intra în mișcare retrogradă


 

Cea mai mare tragedie rutieră cu sportivi români: "Bănuţă era pe sub maşină, i se vedea doar bazinul. Năstase era cu un cauciuc..." Detalii șocante
GSP.RO

Cea mai mare tragedie rutieră cu sportivi români: "Bănuţă era pe sub maşină, i se vedea doar bazinul. Năstase era cu un cauciuc..." Detalii șocante