Mergi direct la conținut »
Detalii despre părinții lui Răzvan Ciobanu. "Tatăl lui este bolnav, a trecut printr-o operație pe cord deschis"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Detalii despre părinții lui Răzvan Ciobanu. "Tatăl lui este bolnav, a trecut printr-o operație pe cord deschis"

Detalii despre părinții lui Răzvan Ciobanu. „Tatăl lui este bolnav, a trecut printr-o operație pe cord deschis”

Avocata Laura Vicol a scos la iveală lucruri neștiute despre părinții creatorului de modă Răzvan Ciobanu.

De Dana Aramă,

Invittă la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, avocata Laura Vicol, bună prietenă cu Răzvan Ciobanu, a vorbit despre părinții designerului, care nu reușesc să-și revină după moartea fiului lor.

„Vorbesc zilnic la telefon cu ei. Jumătate din convorbire plângem. Sunt distruși, plâng mereu. Sunt niște părinți distruși, care și-au îngropat singurul copil. Nu există cuvinte care să descrie tragedia prin care trece această familie.

Pentru ei, Răzvan era doar copilul lor. Și atât! Răzvan i-a ținut departe de viața lui, de răutățile și bârfele din showbiz”, a declarat Laura Vicol.

Avocata a vorbit și despre problema de sănătate pe care o are tatăl lui Răzvan Ciobanu.

„Sunt niște oameni simpli, care trec printr-o tragedie de nedescris. Tatăl lui Răzvan este bolnav, a trecut printr-o operație pe cord deschis”, a spus ea.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit în data de 29 aprilie într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus la capela cimitirului Progresul din BucureștiÎnmormântarea a avut loc joi, 2 mai 2019. 


Citește și:

„Sicriul”, mașina de serviciu a polițiștilor. Moartea a doi agenți de la Postulul de Poliţie Transporturi Navale din Hârşova a fost un semnal de alarmă tras Ministerului de Interne încă de acum 4 ani

 

 
 
Close
Close
Închide