De Dana Aramă,

Mihaela Tatu este cunoscută telespectatorilor din România de pe vremea când realiza emisiunea „De 3 X femeie”.

Retrasă din lumina reflectoarelor de câțiva ani, fosta prezentatoare de televiziune s-a reprofilat. Este trainer ANC pe dicție, arta livrării discursului, dezvoltare personală și multe altele.

Mihaela Tatu, care a slăbit spectaculos în ultima perioadă, este divorțată și are o fiică, Ioana. Aceasta este stabilită la Berlin și lucrează ca designer de interior.

Detalii neștiute din viața Mihaelei Tatu. Prea calificată ca să fie angajată

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru prahovaeconomica.eu, fosta prezentatoare de televiziune a oferit detalii neștiute din viața sa.

Ea a mărturisit că timp de trei luni a trăit pe banii ficei pentru că nimeni nu dorea să o angajeze fie pentru că se temea că o să le ceară prea mulţi bani, fie pentru că o vedeau supra calificată pentru ce aveau ei să ofere. Şi pentru că nimeni nu a angajat-o s-a apucat să lucreze la ea şi şi-a cultivat exact acele calităţi care au transformat-o într-o vedetă apreciată.

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului
Recomandări

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului

„Trei luni de zile m-am dat cu capul de pereţi, pentru că schimbarea unei paradigme în viaţa ta, a unei profesii, nu e de ici, de colo. Sunt oameni cărora le este teamă să facă o schimbare la 20, 25, 30, 35, 40 de ani. Dar eu, la aproape 50? Ştii ce greu mi-a fost? Am încercat să-mi găsesc de lucru la stăpân, cum se zice, însă unii au spus „păi cum să o angajăm pe Tatu, că asta a fost acolo, e prea bine pregătită profesional pentru ce avem să-i dăm noi de făcut”. Ei n-aveau de unde să ştie că eu voiam doar un loc de muncă. Apoi, alţii mi-au spus: „O să vină Tatu şi o să ne ceară o leafăăă, vai de capul nostru”. Eu voiam doar să lucrez. Trei luni de zile m-a ţinut fiică-mea”, a povestit Mihaela Tatu.

“Mi-am dorit să mă desăvârşesc din punct de vedere al cunoaşterii naturii umane, pentru că eu Facultatea de Psihologie am făcut-o la 42 de ani, mi-am dorit să văd de ce alţi oameni din alte părţi ale pământului gândesc altfel decât noi, ce anume îi determină să hotărască altfel, să vadă perspectiva altfel şi mi-am dat seama că istoria lor şi moştenirea pe care o au, bucătăria, cultura, zona geografică şi-au pus amprenta  asupra felului în care îşi ghidează opţiunile în viaţă, libertatea, democraţia.

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie
Recomandări

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie

Când m-am întors nu m-am mai regăsit în televiziune. În 2012 am dat peste emisiuni tabloid în care nu puteam să vorbesc despre rolul femeii în societatea românească pentru că acel format scotea în evidenţă exact ce nu îmi doream-goliciune prea multă, vulgaritate, ce e mai urât în femeie şi în societate. În aceşti doi ani descoperisem alt nivel al existenţei cu valorile acelea pe care mi le cultivaseră părinţii şi pe care de multe ori le uitasem pe drum, lucru care a trezit în fiica mea o admiraţie uluitoare şi din dorinţa din a fi modelul fiicei mele m-am apucat şi eu să-mi doresc şi eu să fiu mai bună”, a încheiat vedeta, care are un nou iubit.

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri