De Geo Berciu,

Dacă iniţial Marioara i-a contestat existenţa şi filiaţia lui, acum lucrurile s-au schimbat. În emisiunea „Drept la ţintă”, de astăzi, invitată fiind mama Oanei şi presupusul fiu al fostului ei soţ, de pe urma căruia a moştenit o avere considerabilă, lucrurile au început să se clarifice.
Pepe ATACĂ DUR! Îl ajută pe presupusul băiat al lui Zăvoranu să-i ia AVEREA Marioarei, angajându-i AVOCAT!
Marioara ştia de existenţa lui Daniel Iordan, despre care a aflat imediat după moartea soţului ei. Ba mai mult, în 11.11.2000, l-a chemat la masa succesorală şi l-a pus să semneze un document, cu o clauză bine definită. „Dacă apar cu contractul, pierd tot, dar cu ce scrie în el, o bag la puşcărie şi o las săracă”, a izbucnit în culmea nervilor Daniel Iordan.
Presupusul frate vitreg al Oanei Zăvoranu îi propune o ÎNŢELEGERE vedetei: „Scăpăm de babă şi împărţim între noi totul”
Calmă, Marioara Zăvoranu i-a explicat că el a încălcat clauza secretă, care presupunea ca existenţa lui să nu fie făcută publică, cel puţin până la moartea ei, moment în care va primi şi el o parte din moştenire. Nerespectând acest contract, fratele Oanei ştia că este în pericol de a nu mai primi nimic, însă nerăbdarea şi dorinţa de publicitate l-au împins să apară în presă. „Dacă apar şi fac public existenţa mea, pierd tot”, a recunoscut Daniel Iordan.
Citeşte şi: Învăţăminte de VIAŢĂ de la Mărioara Zăvoranu, pentru PRESUPUSUL FRATE al Oanei: „Avere nu se face dintr-o AVENTURĂ, trebuie să pui CURU’ la muncă”

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente