Mergi direct la conținut »
DJ Avicii va fi înmormântat în cadrul unor funeralii private
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > DJ Avicii va fi înmormântat în cadrul unor funeralii private

DJ Avicii va fi înmormântat în cadrul unor funeralii private

DJ Avicii va fi înmormântat în cadrul unor funeralii private, au anunţat marţi,22 mai, reprezentanţii familiei sale, citaţi de Agerpres, dar nu au precizat nici data, nici locul în care vor avea loc aceste funeralii private.

Familia sa a confirmat, într-un comunicat, că „funeraliile vor avea loc în intimitate, în prezenţa celor mai apropiate persoane din viaţa lui Tim”.

Considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, artistul suedez de 28 ani – al cărui nume real a fost Tim Bergling – a fost descoperit mort pe 20 aprilie în Muscat, capitala sultanatului Oman, unde se afla într-o vacanţă de câteva zile alături de unii dintre prietenii lui.

La câteva zile după decesul artistului, apropiaţii lui au publicat o scrisoare deschisă în care dezvăluiau faptul că Avicii „nu mai putea să trăiască” şi „dorea să îşi găsească liniştea”. De asemenea, a existat și o scrisoarea emoționantă a iubitei secrete a lui DJ Avicii. Era ”tată vitreg” pentru fiul acesteia.

În ultimii ani, DJ-ul Avicii, devenit celebru cu piese precum „Wake Me Up” şi „Hey Brother”, nu a făcut un mister din problemele lui de sănătate, dezvăluind că suferea de pancreatită, cauzată de consumul excesiv de alcool.

Avicii a fost și în România, la festivalul Untold, în 2015. DJ-ul a strâns, atunci, 60.000 de spectatori.
În urmă cu doi ani, Avicii şi-a surprins fanii din lumea întreagă, anunţând că renunţă la concerte.

Cad capete după cazul ursului lăsat în agonie şi apoi împuşcat. Reacția Ministerului de Interne
Recomandări

Cad capete după cazul ursului lăsat în agonie şi apoi împuşcat. Reacția Ministerului de Interne

Avicii a colaborat, de-a lungul timpului, cu artişti celebri provenind din stiluri şi curente muzicale diverse, precum Madonna, Coldplay şi David Guetta, şi a ocupat de două ori poziţia a treia în topul celor mai buni DJ din lume, în 2012 şi 2013, întocmit de publicaţia de specialitate DJ Magazine.

Mulți s-au întrebat ce avere a lăsat Avicii în urma lui. Oricum, moștenitorii săi vor fi foarte bogați.

Apoi, s-a aflat că Avicii a donat milioane de dolari înainte să moară.


Citește și: REPORTAJ: Yachting-ul devine o pasiune accesibilă oricui la Marina Limanu: “Îi desprindem de mal și plecăm cu ei la vânare de vânt, cu aripi de vele”


 

Close
Închide
  Close