Gino este extrem de încântat de această piesă: „De foarte mult timp nu am mai simțit că o piesă este atât de bună precum „Retrograd”. Am un feeling special legat de ea.”

Filmările pentru videoclip au fost extrem de solicitante, cei la de DJ Project au filmat nu mai puțin de 12 ore: „Nu am mai făcut asta niciodată, a fost extrem de greu, dar a meritat. Am avut o echipa fresh, profesionistă, care a reușit să creeze un clip de imagine impecabil. Totul se potrivește cu energia piesei. A fost obositor și plăcut în același timp. Dacă mă gândesc mai bine, aș putea să spun că acesta este cel mai solicitant clip din toată cariera mea – dar și videoclipul arată pe măsură.”

Mesajul piesei este unul extrem de puternic, dupa cum povestește și Alex Pelin, cel care le-a compus: „Retrograd este despre alegerile pe care le facem în viață. Alegeri privite din cealaltă parte a relației, a celui care rămâne în urma ta. A celui care te-a înțeles și te-a așteptat până în ultimul moment încercând, chiar călcând pe propriul orgoliu, să te facă să vezi realitatea umbrită de pasiunea unei idile care arde doar prin noutate! Retrograd este despre mersul înapoi, despre regres și despre ultima licărire a speranței!”

Andia este noul membru al proiectului DJ Project, o prezență fresh cu o voce specială, care oferă o energie aparte piesei „Retrograd”. Andia este extrem de încântată să colaboreze cu un brand muzical atât de longeviv precum DJ Project, care se află în topuri de peste 18 ani.

Citeşte şi:

Solistul de origine italiană Ciro de Luca s-a căsătorit la Bran și a făcut o nuntă tradițională românească

Chef Joseph Hadad a îngenuncheat în fața unei fetițe. Gestul care a impresionat pe toată lumea

Amalia Enache își lasă fiica de 3 ani să se joace de-a domnișoara. «Are acces la farduri și la pantofii cu toc»

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat