Mergi direct la conținut »
Dolores O'Riordan pregătea înregistrarea unei noi variante a hitului “Zombie”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Dolores O’Riordan pregătea înregistrarea unei noi variante a hitului “Zombie”

Dolores O'Riordan pregătea înregistrarea unei noi variante a hitului “Zombie”, împreună cu grupul de hard rock Bad Wolves, a anunţat formaţia, citată de AFP. Solista vocală de la The Cranberries a murit la Londra.

De Livia Lixandru,

„Suntem şocaţi şi întristaţi de vestea privind decesul lui Dolores, cu doar câteva ore înainte de a înregistra varianta noastră a cântecului Zombie”, a scris Bad Wolves pe pagina sa de Facebook.

Dolores O’Riordan a decedat „pe neaşteptate” la Londra, la vârsta de 46 de ani, a anunţat luni agenţia care o reprezintă, Lindsey Holmes Publicity, precizând că solista rock „era la Londra pentru o scurtă sesiune de înregistrări”. Potrivit unuia dintre prietenii ei, producătorul Dan Waite, cântăreaţa părea fericită şi entuziastă cu câteva ore înainte de moartea ei, a cărei cauză nu este cunoscută în acest stadiu. „Dolores mi-a lăsat un mesaj vocal ieri după miezul nopţii (în noaptea de duminică spre luni – n. r.) pentru a-mi spune cât de mult îi plăcea versiunea lui Bad Wolves pentru Zombie. Era nerăbdătoare să ne întâlnim în studio şi să realizeze înregistrarea”, a declarat acesta.


Psihologul Libertatea, despre demisia lui Tudose: “Când dai nas în nas cu ursul în pădure, nu e recomandat să îl înfrunți. În PSD, ursul e Dragnea”

 

Close
Închide
  Close