De Geo Berciu,

Dar cine este partenera lui DSK? Noua parteneră a lui DSK ar fi „o vioaie femeie de circa 40 de ani”, celibatară, ocupând un post de conducere într-o mare televiziune, potrivit presei franceze.
Dominique Strauss-Kahn, dezvăluiri incredibile: „Da, am participat la orgii sexuale”

Într-un recent interviu, Anne Sinclair, director editorial al ediţiei franceze a site-ului de informaţii Hufftington Post, a confirmat implicit despărţirea de soţul ei, Dominique Strauss-Kahn.

Pe 2 iulie, o sursă apropiată fostului director al Fondului Monetar Internaţional a confirmat că DSK şi Anne Sinclair, ambii în vârstă de 63 de ani, căsătoriţi de 20 de ani, erau despărţiţi de o lună. Însă niciunul dintre ei nu a confirmat direct acest lucru.
Strauss-Kahn, acuzat de viol în grup

DSK şi Sinclair s-au întors în Franţa pe 4 septembrie anul trecut, după ce au petrecut peste trei ani la Washington, unde Strauss-Kahn a fost director general al FMI până la 18 mai 2011.

El a demisionat în urma denunţului unei cameriste de la hotelul Sofitel din New York, Nafissatou Diallo, care îl acuză de agresiune sexuală.

Procedura penală a fost abandonată la sfârşitul lui august 2011, procurorul având îndoieli cu privire la credibilitatea tinerei, dar o procedură civilă este în desfăşurare la New York.
„Sălbatice şi violente, aşa erau orgiile”. Vezi ce povestesc prostituatele care au făcut sex cu Strauss-Kahn

Acest caz a pus capăt ambiţiilor prezidenţiale ale lui DSK.

Pe 26 martie, el a fost arestat preventiv la Lille (Franţa) pentru proxenetism agravat în bandă organizată în cadrul afacerii supranumite Carlton.

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine