Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Dragoș Bucur s-a făcut actor ca să impresioneze o colegă de liceu. “Cu fata n-am mai vorbit, în schimb, am ajuns în teatru
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Dragoș Bucur s-a făcut actor ca să impresioneze o colegă de liceu. “Cu fata n-am mai vorbit, în schimb, am ajuns în teatru"

VIDEO EXCLUSIV/ Dragoș Bucur s-a făcut actor ca să impresioneze o colegă de liceu. “Cu fata n-am mai vorbit, în schimb, am ajuns în teatru”

Este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi, a cucerit Hollywoodul și le împărtășește din experiența lui celor care tânjesc la o astfel de meserie. Interesant este cum s-a apucat el de actorie! Dragoș Bucur a mărturisit: s-a făcut actor pentru ca să impresioneze o colegă de liceu.

De Denisa Macovei,

Dragoș Bucur s-a făcut actor pentru a impresiona o colegă

 

Dragoș Bucur nu a visat de mic să fie pe marile scene sau să joace în filme alături de actori internaționali, ci și-a croit un drum în această meserie pornind de la o întâmplare banală, pe care acum o povestește amuzat. “Am avut un punct de plecare destul de… nu i-aș spune frivol, dar ciudat, să zicem. Eram în liceu, prin clasa a XI-a cred, și îmi plăcea de o fată. Am vorbit cu ea pe coridor și m-a întrebat ce vreau să fac și nu știu de ce, probabil ca s-o impresionez, i-am zis că vreau să mă fac actor. A fost așa, de moment. Ea atunci mi-a spus de un teatru studențesc, Teatrul Podul, unde era profesor domnul Cătălin Naum. N-am mai vorbit cu fata aia de atunci, în schimb, am ajuns în Teatrul Podul. Așa am devenit actor”, ne-a povestit Bucur.

Dragoș Bucur s-a făcut actor pentru a impresiona o colegă

Dragoș Bucur s-a făcut actor pentru a impresiona o colegă, iar acum are propria lui școală de film

Chiar dacă “startul” lui a fost unul întâmplător, Dragoș a luat în serios această meserie, dovadă că, în ultimii 8 ani, a ajutat mulți tineri și nu numai să-i calce pe urme. Alături de prietenii lui, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță, Dragoș Bucur a înființat o școală de film. “Înscrierile au început deja, se fac pe site-ul www.actoriedefilm.ro și avem două clase. Două module: unul de actorie de film și altul de scenaristică și regie de film. Se pot face doar unul după altul, pentru că merg în paralel”, ne-a povestit Dragoș, mărturisindu-ne că prețul acestor cursuri nu e mic, dar nici exorbitant. “Nu e foarte ieftin. Sunt 310 euro pe lună plus TVA, nu e un cost mic. Pe de altă parte, e jumătate din prețul pentru o lună la o grădiniță privată. E un cost corect pentru ceea ce se întâmplă acolo. Durează șase luni, se ține de două ori pe săptămână, profesorii principali la clasa de actorie suntem eu, Papadopol și Boguță și avem invitați regizori, cum ar fi Paul Negoiescu, avem operatori, avem sunetiști, producători, adică sunt niște oameni care țin niște masterclass-uri în timpul cursurilor”.

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”
Recomandări

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

 
Un spaniol a renunțat la bani și s-a mutat în România pentru o viață mai bună. Așa spun și românii care pleacă în Spania
Recomandări

Un spaniol a renunțat la bani și s-a mutat în România pentru o viață mai bună. Așa spun și românii care pleacă în Spania

 

Dragoș Bucur s-a făcut actor pentru a impresiona o colegă

Invitat în emisiunea “Interviurile Libertatea”, Bucur ne-a declarat că nu s-a apucat de aceste cursuri fără să aibă o bază pedagogică, atât el, cât și oamenii cu care a pornit pe acest drum. “Noi am învățat făcând lucrul ăsta, deși eu am predat în UNATC vreo trei ani, Dorian Boguță a predat și el, Iulia predă acum, Papadopol e la doctorat. Noi am evoluat odată cu școala și cred că acum suntem la un nivel la care putem să ne extindem”, ne-a mai spus Dragoș.


VIDEO/Adelina Pestrițu are corp perfect după naștere:N-am nici măcar jumătate de vergetură

 

Close
Închide
  Close