MENIU CAUTĂ
16 Oct. 2013 07:07 , de Geo Berciu

După 6 ani de relaţie şi un copil, Ellie White şi iubitul ei sunt la UN PAS DE DESPĂRŢIRE! Vezi PĂREREA EI despre SEPARARE!

Distribuie

Neînţelegerile par să existe de ceva timp, iar în acest sens vine ţi amânarea nunţii, pe care cântăreaţa Ellie White şi iubitul ei o aveau programată pentru această lună la un restaurant din Poiana Braşov.

Sunt de şase ani împreună, au un copil de aproape un an, dar apropiatii lor susţin că în ultima vreme sunt din ce îm ce mai tensionaţi.

Chiar dacă nu au dorit să discute despre acest subiect, părerea artistei, exprimată, anul trecut, într-un interviu pentru revista Tabu.

„Cred că aş pleca dacă am ajunge să ne înstrăinăm unul de celalălt, să simţim că nu mai avem nimic in comun. Decât singurătate în doi, mai bine o iau de la capăt pe cont propriu. Aş pune punct relaţiei şi dacă aş afla că am fost trădată sau înşelată. Nu cred că aş putea trece cu vederea aşa ceva. Nu le înţeleg pe femeile care acceptă această scuză din partea bărbaţilor.

Faptul că am născut nu m-a transformat într-o femeie dependentă de bărbatul ei, ci într-o femeie care are mulă încredere în ea. Sunt acum o altă persoană, mult mai sigură pe ea şi mult mai asumată. Dacă o să fiu trădată, atunci am puterea s-o iau de la capăt. Fără să mă uit în urmă, îmi iau copilul şi ne vedem de viaţă mai departe”, spunea atunci Ellie White.
Ellie White şi Doru Tinca s-au cunoscut în 2007, pe vremea când artista era vocea DJ Project. S-au logodit la scurt timp, iar la un an după Ellie a părăsit trupa şi s-a lansat solo, având până în prezent hituri precum „Nu te mai caut”, „Power of love”, „Sete de noi” sau „Ziua mea”. Acum, cântăreaţa poate fi urmărită în emisiunea „Te cunosc de undeva”, difuzată de Antena 1.
Citeşte şi: BOMBĂ! NU AU MAI FĂCUT NUNTA ŞI SUNT ÎN PRAGUL DESPĂRŢIRII! Ce CÂNTĂREAŢĂ de la noi nu se mai ÎNŢELEGE DELOC cu TATĂL COPILULUI EI!

Citește mai multe despre Ellie White pe Libertatea.

Comentarii