Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EFECTUL INDIA asupra Iuliei Vântur! Cum A APĂRUT vedeta la un eveniment monden | FOTO

EFECTUL INDIA asupra Iuliei Vântur! Cum A APĂRUT vedeta la un eveniment monden | FOTO

De Alina Dan,

Zvonurile în acest sens nu au devenit până acum certitudine, dar sigur este că românca noastră este îndrăgostită de India, ţară pe care nu doar că a vizitat-o, dar în care a fost şi eroina unui film, la Bollywood.
Iuliei îi place să vorbească despre India, despre obiceiurile şi oamenii ei şi medicina tradiţională indiană, semn că această ţară asiatică i-a rămas în suflet.
O dovadă în plus a oferit-o aseară, la petrecerea VIVA! Garden Party, unde a purtat, din nou, o creaţie semnată Cristina Săvulescu, o rochie-corset strălucitoare, într-o culoare mai puţin obişnuită printre vedete.
Iulia ştie că, pentru un efect maxim, detaliile fac diferenţa, aşa că ea nu a ales accesorii somptuoase, care cu greu s-ar fi potrivit unei astfel de ţinute, ci a optat pentru un detaliu mic, dar de mare impact.
Pe fruntea Iuliei Vântur s-a odihnit, mic şi strălucitor, un bindi – acel punct tradiţional pe care femeile indiene îl poartă în frunte. Bindi-ul vedetei nu a fost roşu, aşa cum o cere tradiţia indiană, ci în ton cu rochia strălucitoare.

Close
Închide
  Close