Mergi direct la conținut »
Ela Crăciun își creștinează copilul după mărțișor. Botez cu doi preoți și petrecere cu 70 de invitați
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ela Crăciun își creștinează copilul după mărțișor. Botez cu doi preoți și petrecere cu 70 de invitați

Ela Crăciun își creștinează copilul după mărțișor. Botez cu doi preoți și petrecere cu 70 de invitați

Ela Crăciun își va boteza în mai puțin de o lună cel de-al treilea copil. Prezentatoarea emisiunii "Numai de bine" a născut în toamna anului trecut un băiețel, Nicholas.

De Andreea Romaniuc Archip,

La început de martie, vedeta TV a decis ca micuțul să intre în rândul creștinilor. „Pe 3 martie îl botezăm pe Nicholas.  Mi-am dorit să așteptăm până la primăvară, să nu fie chiar foarte frig afară, apoi se intră în postul Paștelui. Nu am putut să facem nici pe 2 martie, pentru că nașa are copiii în vacanță la schi. Atunci, singura zi în care putem să îl botezăm este 3 martie, chiar de ziua cumnatului meu”, ne-a spus Ela Crăciun.

Bebelușul va fi creștinat de doi preoți, prieteni de familie, așa că proaspăta mămică nu are nici o emoție legată de ceremonia religioasă și este liniștită că fiul ei va fi pe mâini bune.

În ce privește petrecerea pe care o va da în cinstea juniorului, Ela Crăciun a optat pentru una restrânsă.

„Cred că invitați vor fi cam 60, 70. Ne plac foarte mult petrecerile în familie, cu prieteni apropiați, cu care ne vedem foarte des. Când l-am botezat pe Alex am avut 200 de invitați și am zis că nu mai fac niciodată petrecere așa mare, pentru că nu îmi aduc aminte nimic din seara respectivă, doar că m-am plimbat de la o masă la alta. La Alesia am avut tot așa, invitați aleși pe sprânceană, vreo 70-80 de persoane”, a precizat ea.

Vedeta TV a ales un restaurant în apropierea casei, pe care îl frecventează și unde apreciază mâncarea și atmosfera.

„Ei au absolut totul inclus, ceea ce pe mine m-a scăpat de foarte multe griji. Nu trebuie să mă ocup de aranjamente la mese, decor etc. Nu vrem să facem un botez tradițional, cu oameni care să fie așezați pe cunoștințe și perechi, ci o petrecere-cocktail. Va fi un bufet, iar lumea poate să stea la bar, să socializeze, să se așeze la masă, dar să nu fie strict. Localul are un DJ care va pune muzică și ne dorim foarte mult să avem același trompetist care ne-a cântat și la nuntă și care cântă absolut superb”, a declarat, pentru Libertatea, Ela Crăciun.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Invitații vor fi delectați cu un meniu internațional – hummus picant, icre de știucă bătute lipovenește, calamari cu lime și chili, cotlet de miel cu sos de muștar cu mentă, tentacule de caracatiță la grătar, frigărui de vită marinată in soia și ghimbir, ton la grătar cu guacamole, costițe marinate și caramelizate și o  selecție de torturi de casă.

Citește și: Paula Seling, de la paranghelie, pe scena Ateneului Român! Cântă cu Giony Talent și Cârciumarii Band, apoi cu Camerata Regală

Close
Închide
  Close