MENIU CAUTĂ

Când naște Elena Băsescu. Traian Băsescu a făcut anunțul

Distribuie

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a dezvăluit data la care fata sa cea mică, Elena, va deveni mămică pentru a treia oară.

Elena Băsescu, mezina ex-președintelui Traian Băsescu, este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Tatăl copilului este Cătălin Tomata, patronul unui restaurant din Capitală.

Fiica fostului președinte Traian Băsescu are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie.

Elena Băsescu mai are foarte puțin până când va aduce pe lume cel de-al treilea copil. tatăl său, Traian Băsescu, a dezvăluit data la care fiica lui cea mică urmează să nască: la începutul lunii viitoare.

„Nu am întrebat-o dacă pot să spun public, dar o să spun, se pare că pe data de 4, pentru că aia mică nu a venit în poziţie să iasă. Ceilalţi doi au venit prematur, şi Traian şi Sofia, asta mică e decisă să stea până în utlima zi. Abia o aşteaptă (Traian şi Sofia – n.r.). Ei cred că vine unul care se va juca direct cu ei, nu unul care plânge până se joacă cu ei”, a comentat Traian Băsescu la România TV.

Fostul președinte Traian Băsescu are trei nepoți: Traian și Sofia, copiii Elenei Băsescu, și Radu, fiul Ioanei Băsescu.


Citește și: REPORTAJ: Oamenii care nu lasă tradiția și credința să piară: ”Nu e greu să lucrezi cu copilul când îl apropii de Dumnezeu”/ VIDEO


 

Citește mai multe despre nastere pe Libertatea.

Comentarii