MENIU CAUTĂ

Elena Udrea s-a uitat pentru prima dată la „Vocea României”. „Sper că nu sunt adevărate speculațiile” | VIDEO

Distribuie

Elena Udrea a mărturisit că s-a uitat pentru prima oară la concursul "Vocea României", de la Pro Tv. Blonda și-a spus foarte clar părerea.

Elena Udrea, care de curând a participat la nunta anului din Maramureș, le-a dezvăluit fanilor săi că s-a uitat în premieră la show-ul de talente „Vocea României”, difuzat de Pro Tv.

Fostul politician a dezvăluit că a avut și o concurentă preferată dintr-unul dintre duelurile din echipa antrenată de Tudor Chirilă.

Dezamăgită de faptul că preferata ei nu a trecut în etapa următoare a concursului, Elena Udrea și-a spus foarte clar părerea, afirmând că i-ar părea rău să constante că acest concurs ar putea fi „aranjat”.

„Este primul sezon în care m-am uitat la „Vocea României” și chiar am reușit să o fac destul de consecvent. Am fost impresionată de două voci, a lui Paul Batinas și, a doua în ordinea apariției în concurs, cea a Oanei Cenușe, o puștoaică de 16 ani, superbă, cu o poveste de viață impresionantă și o voce fabuloasă.

Iar părerea mea despre ea este general împărtășită de telespectatori. Și totuși… nu a trecut mai departe…

 
Sper că nu sunt adevărate speculatiile nenumărate despre aranjamentele care s-ar face la acest concurs. Ar fi mare păcat să constatăm că există corupție și în acest domeniu…”, a spus Elena Udrea.


Citește și: REPORTAJ/ „Foaie verde de măcriș, haide lume la Petriș!”. Invitația inedită a frumoasei primărițe Irina Onescu de 1 Decembrie


 

Citește mai multe despre tudor chirila și Vocea României pe Libertatea.

Comentarii