Mergi direct la conținut »
Eva Mendes a dat cinematografia pe viața de familie. Se dedică total fiicelor sale | FOTO Galerie foto
5imagini
Entertainment Libertatea > Entertainment > Eva Mendes a dat cinematografia pe viața de familie. Se dedică total fiicelor sale | FOTO

Eva Mendes a dat cinematografia pe viața de familie. Se dedică total fiicelor sale | FOTO

Actrița Eva Mendes nu mai apare de cîțiva ani în niciun film. Vedeta a mărturisit că se dedică exclusiv familiei sale și creșterii celor două fetițe pe care le are.

Eva Mendes, în vârstă de 45 de ani, este considerată una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz-ul mondial. Actriță și fotomodel, ea a încântat milioane de fani din întreaga lume cu aparițiile sale.

Totuși, de cinci ani, Eva Mendes nu a mai apărut în cniun proiect cinematografic. A decis să se dedice exclusiv vieții sale de familie și celor două fetițe pe care le are.


Din anul 2001, Eva Mendes formează un cuplu cu actorul Ryan Gosling, împreună cu care are două fete: Esmeralda Amada, care a venit pe lume în anul 2014, și Amanda Lee, care s-a născut în anul 2016.

Într-un interviu pe care l-a acordat revistei Woman’s Health, Eva Mendes a declarat că înainte de a-l cunoaște pe Ryan Gosling nu avea planuri să-și formeze o familie.

Acum vedeta se dedică exclusiv familiei sale și a mărturisit că nu are dorința de a se întoarce în showbiz.

„Acum îmi doresc să fiu mai mult acasă decât pe platoruile de filmare”, a declarat Eva Mendes.

FOTO: Northfoto


Citește și:

Un fost președinte peruan s-a împușcat în cap în momentul în care poliția a venit să-l aresteze

Close
Închide
  Close