MENIU CAUTĂ
18 Oct. 2017 09:00

Andreea Berecleanu a fost vânată de agențiile de modelling, dar a refuzat toate ofertele. “Nu puteai să ai încredere!”

Distribuie

Andreea Berecleanu are, fără îndoială, un fizic plăcut, dar nu a fost niciodată preocupată de valorificarea lui. În adolescență, știrista Antenei 1 a fost în zadar curtată de agențiile de modelling.

Încă de la 18 ani, Andreea Berecleanu a lucrat în presă și nu a fost tentată să schimbe macazul. Un prilej favorabil a apărut imediat după 1989, când tânăra a intrat în vizorul agențiilor de modelling. Frumoasă, înaltă, slabă, Andreea Bereclenu întrunea toate condițiile pentru a păși în fabuloasa lume a modei,  un domeniu de care astăzi multe fete sunt atrase. Deși a fost dintotdeauna conștientă de trăsăturile armonioase cu care a înzestrat-o mama natură, iată că Andreea nu s-a înscris nici măcar la concursul de miss din liceu. A avut alte preocupări, ea dorindu-și cu ardoare o carieră în media, ceea ce s-a și întâmplat.

A refuzat agențiile de modelling

Înainte de a dobândi faima de care se bucură astăzi, Andreea Berecleanu a refuzat fără să stea pe gânduri ofertele de a debuta în lumina reflectoarelor ca manechin.

Am avut propuneri, dar pe vremea aceea – era imediat după revoluție și agențiile de modelling erau proaspete în România – nu puteai să ai încredere chiar așa în oricine, plus că eu nu am fost niciodată tentată, așa cum nici Eva nu este, deși ar putea să fie. La ea ar fi cu atât mai potrivit,  pentru că are și o înălțime care îi permite să nu fie doar fotomodel, ci și topmodel', a declarat, pentru Libertatea, Andreea Berecleanu.

Și într-adevăr așchia nu sare departe de trunchi, fiica vedetei a depășit-o în înălțime având peste 1,75 m la 16 ani, în timp ce Andreea măsoară 1.70 m.

Și-a luat un inel din primul salariul de jurnalistă

Andreea Berecleanu își amintește cu drag de cadoul pe care și l-a făcut din primul salariu de jurnalistă. Pasionată de bijuterii, șatena și-a achiziționat una, pe care o prețuiește foarte mult și în prezent, chiar dacă nu o mai poartă la fel de des.

A fost un inel din argint masiv, destul de voluminos, foarte frumos, superb, pe care îl am și acum', ne-a dezvăluit ea. Știrista i-a dăruit deja fiicei sale o bijuterie valoroasă, pe care Eva o poartă cu plăcere. Are un singur inel pe care l-a primit acum vreo 2  ani, fără nicio ocazie. Pur și simplu am văzut un inel care avea inițiala ei și un diamant mic', ne-a mărturisit vedeta Antenei 1.

Recent, Andreea Berecleanu și-a pierdut tatăl, la finalul lunii august. De atunci, Andreea Berecleanu își alină dorul de părintele ei aproape în fiecare noapte, când acesta îi apare în vis.

Foto: Facebook

 


EXCLUSIV/ Lui Alexandru Arșinel i-a fost rău și a fost luat cu ambulanța. 'Nu vreau să mă duceți la spital, trebuie să ajung la teatru!'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii