Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Băiatul Octaviei Geamănu înoată sincron cu mama sa, la doar un an și două luni
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Băiatul Octaviei Geamănu înoată sincron cu mama sa, la doar un an și două luni

EXCLUSIV/ Băiatul Octaviei Geamănu înoată sincron cu mama sa, la doar un an și două luni

La doar un an și două luni, băiatul frumoasei prezentatoare a știrilor de la Antena 1, Octavia Geamănu și al lui Marian Ionescu își însoțește părinții la bazinul de înot.

De Florian Gheorghe,

Pare incredibil însă puștiul rockerului de la Direcția 5 este obișnuit cu apa bazinului de la vârsta de …8 luni și se simte foarte confortabil întând cu o ușurință uimitoare doar cu puțin ajutor.

Deși doctorii consideră că vârsta ideală pentru a da copilul la înot este de patru ani, conform Academiei de Petriatrie din Statele Unite, părinții micuțului au încercat cu succes testul conform căruia nou-născuții se simt în largul lor în apă, fără frică de înec (nu conștientizează încă acest pericolul), deoarece, la vârsta de peste trei luni au reflexe ce îi fac să plutească destul de asemănătoare reflexului de a merge.

Băiatul Octaviei Geamănu înoată cu mama sa, la doar un an și două luni

Familia Ionescu merge împreună la bazin, de două ori pe săptămână, la baza de recreere a unui luxos hotel din centrul Capitalei. Andrei, micuțul compozitorului, seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl său la înfățișare, după cum lesne se vede în imaginile alăturate. Mai mult, rockerul este aproape nedespărțit de urmașul său și, de multe ori, îl ia împreună cu Octavia, în orașele unde trupa  sa, Direcția 5 concertează.

CITESTE SI EXCLUSIV/Victor Becali a lăsat frigiderul plin cu mâncare colegilor de celulă! A ieșit de la ”Jilava” cu un rucsac

Close
Închide
  Close