MENIU CAUTĂ
07 Iun. 2016 13:07 , de Andreea Archip

EXCLUSIV/ ”Bebeluș poznaș” i-a sabotat planurile! Motivul pentru care Pelinel își dorește să nască azi!

Distribuie

Aflată cu sarcina pe ultima sută de metri, Valentina Pelinel așteaptă cu nerăbdare clipa în care își va cunoaște fiul, pe bebelușul poznaș. Cum 7 iunie este o zi importantă în familie, blondei îi surâde ideea de a deveni mamă chiar azi.

Mama Valentinei Pelinel își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Aceasta împlinește 61 de ani, vârstă pe care nu o arată de altfel, ea fiind într-o formă de invidiat.

valentina pelinel - sora si mama

Dorința arzătoare a sărbătoritei este legată de nepoțel, care pare să se lase așteptat. ”Mama speră să se nască de ziua ei, dar el poate vrea să aibă ziua lui, doar a lui”, a declarat, pentru Libertatea, Valentina Pelinel.

Familia Pelinel
Cum are parte de o sarcină ușoară, fostul manechin s-a ocupat îndeaproape de pregătirile necesare pentru aniversarea femeii care i-a dat viață. Petrecerea va avea loc în locuința Valentinei, pentru ca viitoarea mămică să aibă parte de tot confortul și să nu plece singură la drum, având în vedere că ar putea să nască în orice moment.

tort

”Ne întâlnim diseară la mine la masă. I-am pregătit cadouri, tort, flori. O sărbătorim în familie: eu, sora mea, cumnatul și bineînțeles bebelușul poznaș”, ne-a mărturisit Pelinel.

flori
Vedeta este hotărâtă să nască natural, așa că băiețelul va decide momentul când va veni pe lume. ”El alege, că e șef!”, a adăugat ea.

Citește mai multe despre dorință și petrecere pe Libertatea.

Comentarii